ŽENI IZ PADINE PUKAO VODENJAK, A ONDA JE USLEDILA PRAVA DRAMA: Uz pomoć policije stigli na vreme u bolnicu na Zvezdari! (VIDEO)

Autor: Republika/zdravopancevo

Vesti

10.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelje pripadnici MUP zaustavili dva puta, nakon čega su učinili divan gest!

ŽENI IZ PADINE PUKAO VODENJAK, A ONDA JE USLEDILA PRAVA DRAMA: Uz pomoć policije stigli na vreme u bolnicu na Zvezdari! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Nesvakidašnja scena dogodila se sinoć kada je jedan dečak iz Padine želeo da se rodi malo ranije i brže nego što su roditelji očekivali.

Naime, u toku večeri, vodenjak mlade majke je pukao, nakon čega je krenula trka sa vremenom kako bi stigla do bolnice koja i nije tako blizu - u Beogradu, na Zvezdari!

Ko zna da li bi tako i bilo da njegovog tatu zbog prebrze vožnje patrole policije nisu dvaput zaustavljale, a onda su porodici obezbedile pomoć da na željenu adresu stignu u najbržem roku.

Novopečeni otac iz Padine, koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je za portal Zdravopancevo kako je sve to izgledalo.

- Supruzi je sinoć pola sata pre ponoći pukao vodenjak i porođaj se brzo odvijao, pa smo brzo krenuli do Beograda na Zvezdaru, gde je trebalo da se porodi. Uhvatila me je panika i krenuo sam brže da vozim da bismo na vreme stigli u porodilište. Prva patrola policije me je zaustavila na raskrsnici Kovačica-Debeljača. Čim su videli šta se dešava, samo su mi rekli da vozim dalje. Nastavili smo istim tempom i na izlazu iz Crepaje, gde sam vozio brže nego što je dozvoljeno, jer je delovalo da će se supruga svakog časa poroditi, druga patrola me je ponovo zaustavila. Ja već nervozan i ljut, drsko sam rekao da mi se supruga porađa i da moram da žurim i oni su mi takođe dozvolili da produžim - priča u dahu sagovornik.

 

 

Na krivini pre Skrobare je stajao i treći policijski automobil pod rotacijom. 

- Kako sam prošao, oni su krenuli za mnom. Već sam počeo da se nerviram uveren da će opet da me zaustavljaju. Međutim, oni su mi samo viknuli kroz prozor: “Pratite nas” i ja sam skontao da su im kolege zapravo javile da se u vozilu nalazi trudnica koja se porađa.

I tako je konačno situacija dobila željeni obrt. 

- Scena je bila kao iz filma! Supruga i ja u kolima idemo pod pratnjom policije koja nam raščišćava put i vodi nas ka Pančevu i kroz Pančevo da bismo što brže stigli do porodilišta na Zvezdari. Nismo mogli da verujemo! Uspeli smo jedan deo puta da snimimo da bismo sinu jednog dana to pokazali - kaže srećni otac.

Ispostavilo se da je deo puta koji je policija „ubrzala“ bio ključan, tim pre što je Ulica Dimitrija Tucovića u Pančevu zatvorena zbog radova.

- Policija nam je ponudila pomoć i kroz Beograd, ali smo se zahvalili, nismo hteli dalje da ih opterećujemo, a procenili smo da situacija više nije tako kritična, jer smo bili nadomak cilja. Stigli smo tačno na vreme i za sat vremena ja i supruga smo dobili zdravog i pravog sina. Prvo dete nam je, momak od 3,8 kg i 54 cm zdrav i prav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vesna

10.06.2024 02:33

SRETNO RODJENJE!!! HVALA I POLICIJI, KOJA JE POMOGLA DA SE JEDNO MALO STVORENJE RODI UZ POMOC MEDICINSKOG OSOBLJA. MOZDA CE JEDNOG DANA BEBAC BITI OSOBA KOJOJ CE KOLEGE OVIH POLICAJACA, OSLOBADJATI PUT ZA NEKE NOVE USPEHE. jEDAN, NAJVAZNIJI SU VEC OSTVARILI ZAJEDNO. DOLAZAK NA SVET. SRETNO I SVIMA KOJI SU UCESTVOVALI !!!