POLICIJA SLUČAJNO ZAUSTAVILA PANČEVCA, A KAD SU MU POGLEDALI U AUTOMOBIL, IMALI ŠTA I DA VIDE1 Odmah uhapšen!

Autor:

Hronika

05.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Pančevu.

POLICIJA SLUČAJNO ZAUSTAVILA PANČEVCA,  A KAD SU MU POGLEDALI U AUTOMOBIL, IMALI ŠTA I DA VIDE1 Odmah uhapšen!

Foto: RINA, Shutterstock

Policija u Pančevu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, uhapsila je S. M. (35) iz Pančeva, jer su u njegovom automobilu pronašli skoro 400 grama kokaina.

On se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Pančevu.

Policija je u "pežou" kojim je upravljao S. M. pronašla oko 397 grama praha za koji se sumnja da je kokain.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Pančevu.

Podsećamo i na priču o sveštenku Petku Vukoviću (42), iz Srpca, koji se našao u središtu skandala nakon što je otkriveno da je u više navrata kupovao kokain, uključujući i dane velikih pravoslavnih praznika Nikoljdana i Jovanjdana!

Informacija potiče iz dokumentacije istrage u predmetu "Еskadron", u koju je imao uvid portal ATV.

Prema dokumentima, Vuković je drogu nabavljao od osumnjičenog Dragoslava Jungića (50), poznatog kao Kreka iz Banjaluke, za iznose od 50 do 150 evra. Tokom saslušanja, sveštenik je priznao da je kokain kupovao "neposredno pre Nove godine", kao i "dana 19. decembra (Nikoljdan) i 20. januara (Jovanjdan)".

Jedan od ključnih momenata bio je 29. februar kada je Vuković kupio drogu od Jungića za iznos od 150 evra, a policija je tajno pratila njegove aktivnosti. U dokumentima se navodi da je Vuković automobilom "tuareg" došao u Jungićev stan oko 18:40 časova. Nakon kratkog zadržavanja, policija je pratila Vukovića koji je oko 19 časova zaustavljen u ulici Miloša Obilića, gde su mu pronađena tri PVC paketića sa kokainom.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading