POLA KRIVO, POLA VODA Novosađanin dao keš za renoviranje stana, a kad su majstori otišli UHVATIO SE ZA GLAVU

Autor:

Vesti

07.06.2024

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nešto više od dva meseca i skoro cele ušteđevine potrošene, sad je gajba koliko toliko spremna za život

POLA KRIVO, POLA VODA Novosađanin dao keš za renoviranje stana, a  kad su majstori otišli UHVATIO SE ZA GLAVU

Foto: Printscreen/Reddit/Go to serbia r/serbia

Šta je ono što je najgore u procesu renoviranja kuće? Ako pitate jednog Novosađanina koji je svoj novi dom renovirao više od dva meseca, potrošivši celu ušteđevinu, svakako su to loši majstori.


Naime, u svojoj anonimnoj objavi na Reditu, muškarac iz Novog Sada objasnio je da je ostao u neverici nakon što je video kako su mu majstori renovirali neke delove kuće, koju je zajedno sa ženom kupio van grada, odlučivši se za život u rularnijim predelima Vojvodine.


"Kupili smo žena i ja kuću u manjem mestu i zapalili iz grada. Posle nešto više od dva meseca i skoro cele ušteđevine potrošene, sad je gajba koliko toliko spremna za život...

Pošto slika (snimak) govori više od hiljadu reči, evo kako je izgledalo ogledalo u kupatilu posle fine montaže pre nego što je drugi vodoinstalater popravio haha", napisao je on. a prenosi Blic.


Kako se vidi na snimku iz kupatila koji je podelio sa drugima, stakleno postolje iznad lavaboa bilo je toliko krivo da je kružni predmet koji je Novosađanin postavio kako bi pokazao neravnine, jednostavno počeo da se kotrlja na jednu stranu.


"Pola krivo pola voda. Libelu nisu koristili. Odokativna metoda?" upitao je jedan korisnik, na šta je autor objave odmah odgovorio:

"Ko kaže da nije koristio? Jedino što nije bio trezan. Probušio mi cev, nije završio posao tražio pun iznos i kao vratiće se on je pošten da se raspitam za njega. Kad sam rekao da će dobiti pare tek kad završi, plakao mi da ima račune da plati i da sam mogao imati prijatelja i brata da sam ga ispoštovao".


Njegova objava navela je i druge da se uključe u priču i podele svoja iskustva sa lošim majstorima.

"Momak i ja smo renovirali garsonjeru pre otprilike pet godina. Stolar je blago rečeno reta*d, cela kuhinja nam je tako nakrivo kao i tebi. Kad stavim tiganj i mast, sve se slije na jednu stranu. Sad treba da se selimo u veći stan i opet renoviramo i plan je da sve što možemo radimo sami, a ostalo praktično da visimo majstoru nad glavom dok radi", "Sveže renovirao stan, agonija trajala pet meseci. U međuvremenu izbacio tri tima majstora za pločice i dva molera jer su teletabisi.

 

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading