Navijajte moćnije: Rashladite se zdravijim vazduhom

Autor:

Vesti

28.05.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ohladite vrelo leto i spremni dočekajte EURO 2024TM.

Navijajte moćnije: Rashladite se zdravijim vazduhom

Foto: Foto Hisense

Pred nama je, ako je verovati prognozama meteorologa, još jedno rekordno toplo godišnje doba. Znajući koliko je vruće bilo prošlog leta, pravo je vreme da počnemo s pripremama za sezonu vrućina, koja samo što nije stigla! Ovo leto donosi nam i posebno uzbuđenje - konačno ćemo pratiti nastup srpske reprezentacije na EURO 2024TM takmičenju, nakon 24 godine čekanja! Kao EURO 2024TM globalni partner, Hisense je spremio sjajnu ponudu klima uređaja, u kojoj se izdvaja Hisense Energy Pro X serija.

Hisense Energy Pro X je pametni Full DC inverter klima uređaj najviše energetske oznake, koji štedi do 30 odsto električne energije tokom rada u odnosu na druge inverter klima uređaje, a zahvaljujući odličnim karakteristikama definiše se i kao toplotna pumpa vazduh-vazduh.

Foto: Foto Hisense

Hisense Energy Pro X je pametni Full DC inverter klima uređaj najviše energetske oznake

Napredne opcije nude ne samo upravljanje pomoću Wi-Fi mreže, uz aplikaciju ConnectLife na srpskom jeziku, nego i glasom - jednostavnim davanjem komandi iz prostorije u kojoj se klima uređaj nalazi. Zahvaljujući ovim karakteristikama Hisense Energy Pro X možete da aktivirate na putu do kuće, odakle god poželite, kako bi vas kada stignete tamo sačekala savršena temperatura i prijatno okruženje za navijanje i uživanje sa prijateljima.

Foto: Foto Hisense

Zahvaljujući ovim karakteristikama Hisense Energy Pro X možete da aktivirate na putu do kuće

Osim što je vrlo tih i neće vam smetati tokom navijanja, ovaj klima uređaj je i pametan. Poseduje AI SMART funkcije, koje mu omogućavaju da detektuje temperaturu i vlažnost vazduha u prostoriji i podesi ih na optimalne.

Ne morate da brinete ni o virusima i bakterijama, jer ih efekat HI-NANO sterilizacije uklanja pomoću koncentrovanih jona, savršeno pogodnih za stvaranje kvalitetnog i zdravog vazduha, koji neće biti težak za udisanje ni tokom dužih perioda korišćenja. Zbog svoje jake emisije jona, može efikasno da eliminiše 99 odsto čestica H1N1 virusa (SARS-CoV-2) za dva sata, što je dokazala francuska Texcell laboratorija.

U poređenju sa običnom plazmom, Energy Pro X klima proizvodi duplo manje ozona (0,007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu. Uređaji ove serije koriste nekoliko vrsta filtera za zdraviji, čistiji i lepši vazduh, i to antibakterijski, karbonski filter i filter sa ugljenom, koji uspešno uklanja i duvanski dim. Jasno vam je koliko će ove funkcije biti od pomoći da svi, zapravo, dišu normalno, ali i vide TV ispred sebe, umesto oblaka dima. Osim automatskog prečišćavanja vazduha, ovaj klima uređaj ima i opciju samočišćenja unutrašnje i spoljne jedinice.

Foto: Foto Hisense

U poređenju sa običnom plazmom, Energy Pro X klima proizvodi duplo manje ozona (0,007 mg/m3) i ne oštećuje okolinu

 

Spisak pametnih funkcija se ovde ne završava, jer Hisense Energy Pro X nudi i multidimenzinalno usmeravanje vazduha, kako bi se on kretao tačno onako kako je vama u svakom trenutku potrebno, a na raspolaganju je i SmartEye sistem, koji detektuje ljude u prostoriji i vazduh usmerava tako da nikome ne smeta i ne „bije“ u bilo koga direktno. Ova opcija nazvana je Avoid/Follow mode i predstavlja jednu od najzanimljivijih na novoj generaciji Hisense klima uređaja premijum klase.

Zvanični EURO 2024TM klima uređaj

Hisense Energy Pro X je najefikasniji klima uređaj i poseduje sertifikaciju A+++ i za grejanje i za hlađenje, a moguće ga je koristiti i na temperaturama do minus 22 stepena Celzijusa. S obzirom na to da je EURO 2024TM pred nama, ovo je idealan uređaj da istovremeno rashladite prostoriju u kojoj ćete navijati i spremite je za sjajnu atmosferu u kojoj ćete uživati.

Na domaćem tržištu Hisense je, uveren u kvalitet i ovog proizvoda, omogućio produženu garanciju na kompresor od pet godina za sve kupce. Hisense Energy Pro X možete potražiti na Hisense Srbija sajtu ili na vreme otići u Hisense / Gorenje studio i odabrati svoj model kako biste spremni uživali u najvažnijoj sporednoj stvari tokom leta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading