NOVA TURA, NOVA AVANTURA: ŠOK! Nikola Rokvić se sprema za DRUGO HODAČAŠĆE? Pevač pokazao MIŠIĆE, pa najavio OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokvić pravo sa hodočašća otišao u teretanu!

NOVA TURA, NOVA AVANTURA: ŠOK! Nikola Rokvić se sprema za DRUGO HODAČAŠĆE? Pevač pokazao MIŠIĆE, pa najavio OVO! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić

Pevač Nikola Rokvić nedavno se vratio sa Egine, gde je proveo nekoliko dana sa porodicom nakon hodočašća. On je putovao peške od Beograda do grčkog ostrva sa humanim ciljem - prikupljanjem novca za bolesnu decu. Nakon povratka, umesto odmora, Nikola se odmah vratio treninzima kako bi održao dobru kondiciju.

Rokvić je objavio fotku iz teretane i pokazao mišićavo telo, a fotografija je oduševila njegove pratioce.

- Nova tura, nova avantura - napisao je Nikola Rokvić na Instagramu, a mnogi su pomislili da planira novi humanitarni put.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nikole Rokvića iz teretane

Iskušenja na putu do Egine

Tokom puta, Rokvić se suočio sa različitim izazovima, uključujući situacije sa divljim životinjama i promenom klime. Priznao je da je prilagođavanje na početku bilo teško, ali da je uspeo da se izbori sa svim izazovima.

Veći deo puta Rokvić je proveo sam, dok su ga povremeno posećivali prijatelji koji su bili sa njim u kamperu. Otkrio je da je prva noć na putovanju proveo u šatoru, što nije bila idealna opcija zbog niskih temperatura. Ipak, odlučio se za kamper kako bi uštedeo energiju koja mu je bila potrebna za pešačenje narednog dana.

Tokom puta, Rokvić je dobijao podršku od prijatelja koji su mu donosili hranu i vodu. Takođe, istakao je da su povremeno snimali dokumentarac o njegovom putovanju, pružajući uvid u celokupno iskustvo.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikola Rokvić nakon hodočašća sa porodicom na aerodromu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading