BEOGRAD JE PROHODAN! Ovog jutra stižete svuda bez zadržavanja! (FOTO)

Autor:

Vesti

07.08.2024

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto više vozila ima samo u Takovskoj ulici, ali je i ona, kao i sve ostale prohodna bez zadržavanja.

BEOGRAD JE PROHODAN! Ovog jutra stižete svuda bez zadržavanja! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Danas u Beogradu, vozači mogu da odahnu jer su glavne saobraćajnice prohodne i bez zastoja. Ovo je posebno ohrabrujuća vest za vozače koji svakodnevno koriste Gazelu, Most na Adi, Brankov most i druge važne saobraćajnice u gradu.

Nešto više vozila ima samo u Takovskoj ulici, ali je i ona, kao i sve ostale prohodna bez zadržavanja.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Takovska ulica

 

Gazela i Most na Adi: Bez zadržavanja
Informacije ukazuju da su i pored standardnog opterećenja, Gazela i Most na Adi prohodni, bez većih zadržavanja. Ovo je svakako dobra vest za sve vozače koji se kreću ovim putevima.

Brankov most otvoren u oba smera
Još jedna olakšavajuća vest za vozače je da je Brankov most prohodan u oba smera bez ikakvih zadržavanja. Ovo će svakako doprineti efikasnijem protoku saobraćaja i olakšati putovanje mnogima.

Autokomanda i centar grada
Iako je primećena standardna jutarnja gužva na Autokomandi, saobraćaj je i dalje prohodan. Centar grada takođe funkcioniše bez većih zastoja, s izuzetkom nešto veće gužve koja je primećena u Takovskoj i delovima bulevara Kralja Aleksandra.

Pančevački most i Slavija
Na Pančevačkom mostu primećena je manja gužva iz pravca Pančeva ka Beogradu, ali su oba smera prohodna i nema zadržavanja. Slavija je takođe prohodna, sa saobraćajem koji se odvija bez ikakvih problema. Ove informacije će sigurno olakšati planiranje putovanja za mnoge Beograđane.

STANJE NA GRANICAMA

Na graničnim prelazima u Srbiji za putnička vozila na ulazu i izlazu iz zemlje nema zadržavanja, dok teretna vozila čekaju na pojedinim prelazima i tri sata, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Najduže se čeka na graničnom prelazu Kelebija na izlazu - 180 minuta, dok su zadržavanja za teretna vozila zabeležena još jedino na prelazima Horgoš, Batrovci i Sremska Rača gde se čeka po 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima, kao i na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

AMSS podseća da će u narednim danima saobraćaj biti sve intenzivniji zbog špica letnje turističke sezone, zbog čega će na svakoj deonici na kojoj se izvode radovi brzo dolaziti do usporene vožnje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading