JUTRO U BEOGRADU BEZ GUŽVE! Prolazite svuda bez zadražavanja (FOTO)

Autor:

Vesti

16.07.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto više vozila ima samo na dva mesta u prestonici!

JUTRO U BEOGRADU BEZ GUŽVE! Prolazite svuda bez zadražavanja (FOTO)

Foto: printscreen/naxi.rs

Danas u Beogradu, vozači imaju privilegiju da se suoče sa manje zadržavanja na putevima. Iako je primećena veća gužva u Takovskoj ulici, ostale glavne saobraćajnice, poput Gazele, Pančevačkog mosta, Trga Nikole Pašića, Terazijskog tunela, Autokomande i Trga Republike, trenutno beleže manje gužve ili nimalo zadržavanja.

Manje gužve ne znače smanjenje opasnosti na putu, stoga je važno da vozači ostanu oprezni i odgovorni tokom vožnje.


Građani će svakako biti zahvalni na ovoj trenutnoj situaciji, jer manje gužve znače manje stresa i vremena provedenog u saobraćaju. Ova vest će sigurno pozitivno uticati na raspoloženje i produktivnost ljudi koji putuju u ovo doba dana.

Trenutne vremenske prilike takođe mogu imati uticaj na saobraćaj, pa vozači treba da budu svesni potencijalnih promena uslova na putevima. Održavanje bezbedne udaljenosti i prilagođavanje brzine su ključni elementi za sigurno putovanje, bez obzira na trenutno stanje saobraćaja.

Zadržavanja u Beogradu

• Auto-put E-75, petlja Bubanj Potok - naplatna stanica Beograd, ka Nišu - radovi na košenju trave u razdelnom pojasu, 15.07.2024. g, od 7 do 14 č. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta preticajna saobraćajna traka.

• Auto-put E-70, petlja Dobanovci – petlja Beograd, ka Beogradu - radovi na rehabilitaciji, od 15.07.2024. g. do 18.07.2024. g, do 9 č. Za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija preticajnim trakama oba smera.

Veoma izražen toplotni talas, uz deficit padavina, nastavlja se i narednih dana, kada će u većini mesta maksimalne temperature biti u intervalu od 35 do 40 stepeni Celzijusa i uz tropske noći u urbanim sredinama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). U celoj Srbiji i danas je na snazi crveni meteo-alarm, što znači da je vreme vrlo opasno. Od petka u severnim, zapadnim i centralnim, a od subote i u ostalim krajevima Srbije manji pad temperature sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading