JUTARNJI ŠPIC U BEOGRADU! Sve saobraćajnice prohodne, najgore na Gazeli (FOTO)

Autor:

Vesti

30.07.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kakvo je stanje na najprometnijim saobraćajnicama glavnog grada

JUTARNJI ŠPIC U BEOGRADU! Sve saobraćajnice prohodne, najgore na Gazeli (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Pristojno radno jutro u prestonici, barem što se saobraćaja tiče. Sve udarne saobraćajnice su u manjoj ili većoj meri prohodne i vozila se njima kreću bez većih zadržavanja.

Gazela je, iako pod standardno velikim opterećenjem, prohodna, a vozila se kreću bez većeg zadržavanjam, a isti slučaj važi i za Most na Adi.

Brankov most je i ovog jutra prohodan u oba smera, prolazi se bez ikakvog zadržavanja, a nema ni standardne gužve ispred Ušća.

Na Autokomandi standardna jutarnja gužva, iako ima kraćih zadržavanja, i dalje je prohodno.

Centar grada je prohodan i u većem delu nema nikakvih zadržavanja. Malo veća gužva primećena je u Takovskoj i nekim delovima bulevara Kralja Aleksandra, posebno kod Vukovog spomenika, ali ni tamo nema većih zadržavanja. Trg republike i bulevar Despota Stefana su prohodni, osim kod Policijske uprave 29. novembar, gde se stvara gužva na ulazu u Takovsku.

Slavija prohodna, a saobraćaj se odbija bez ikakvih problema.

Na pančevačkom mostu nešto manja od standardne gužve iz pravca Pančeva ka Beogradu. Oba smera su prohodna i nema zadržavanja.

Vreme danas

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti sunčano sa temperaturom do 32 stepena Celzijusa.

Duvaće slab i umeren, na jugu i istoku Srbije, kao i na planinama povremeno jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. 

Najniža temperatura od 12 do 19, najviša od 28 do 32 stepena Celzijusa. 

U Beogradu sunčano. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. 

Najniža temperatura od 15 do 18, najviša oko 30 stepeni Celzijusa. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading