DOBRO JUTRO BEOGRAĐANI! Ovo je stanje na ulicama prestonice! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.07.2024

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ulicama glavng grada se prepoznaje da su odmori u toku!

DOBRO JUTRO BEOGRAĐANI! Ovo je stanje na ulicama prestonice! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

U Beogradu i ovog jutra bez saobraćajnih gužvi.

Gazela i Most na Adi prohodni

Iako su pod standardnim opterećenjem, kako se navodi iz informacija, obe ove saobraćajnice su prohodne, bez većih zadržavanja. Ovo je dobra vest za sve vozače koji koriste ove gradske mostove.


Brankov most bez zadržavanja

Još jedna dobra vest za vozače - Brankov most je prohodan u oba smera, bez ikakvih zadržavanja. Ovo će sigurno olakšati putovanje mnogima koji svakodnevno koriste ovu važnu saobraćajnicu.

Autokomanda i centar grada

Iako je na Autokomandi primećena standardna jutarnja gužva, ipak je i dalje prohodno. Centar grada je takođe prohodan sa većim delom bez ikakvih zadržavanja, osim nešto veće gužve koja je primećena u Takovskoj i delovima bulevara Kralja Aleksandra.


Pančevački most i Slavija

Na pančevačkom mostu primećena je manja gužva iz pravca Pančeva ka Beogradu, ali ipak su oba smera prohodna i nema zadržavanja. Slavija je takođe prohodna, sa saobraćajem koji se odvija bez ikakvih problema.

STANJE NA GRANICAMA

Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su od 30 do 60 minuta, a najduže se čeka na prelazu Horgoš na ulazu i izlazu, gde se čeka po 60 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije. Na prelazu Preševo, na izlazu putnička vozila čekaju 30 minuta. Zadržavanja za teretna vozila su najduža na prelazu Kelebija, gde se na izlazu čeka 120 minuta, dok se na prelazima Šid i Horgoš čeka 60 minuta. Na ostalim prelazima, kao i na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading