DO DANAS U 16 SATI REŠAVA SE PROBLEM KLIMA U "NARODNOM FRONTU"! Vučević: Vlada je razumela svoj zadatak i isporučila u roku od dva dana kompeltnu sanaciju sistema!

Autor:

Vesti

20.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešava se veliki problem!

DO DANAS U 16 SATI REŠAVA SE PROBLEM KLIMA U "NARODNOM FRONTU"! Vučević: Vlada je razumela svoj zadatak i isporučila u roku od dva dana kompeltnu sanaciju sistema!

Foto: Shutterstock, Tanjug

Premijer Srbije Miloš Vučević naglasio je na Pink televiziji da će danas biti završeni radovi u GAK “Narodni front”.

- Veoma bitna stvar je činjenica da uopšte nije ugrožen rad porodilišta. Mi smo svaki dan imali pun kapacitet rada porodilišta “Narodni front”, svaki dan je bilo do 30 porođaja dnevno. Jutros sam imao razgovor sa ministrom Lončarom, danas do 12.00 sati završavamo dva sprata, a u 16.00 časova kompletan sistem će biti u punom pogonu što se tiče klimatizacije. Očekujem da ministarstvo zdravlja pozove medije i da se uvere da sve vide da funkcioniše. Niko nije kršio nikakav zakon. Vlada je razumela svoj zadatak i mi smo isporučili u roku od dva dana kompeltnu sanaciju sistema.

Podsećamo, predsednik Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je on tražio da se problem klima u porodilištu u Narodnom frontu reši za tri dana.

- Kažu, pa moraju naše majke i deca da imaju klima uređaj. Ja kažem, ok, rešite to u roku tri dana. Meni Zlatibor (Lončar) kaže, koji je stvarno agilan i vredan čovek, pa ne može, to će trajati tri, četiri, pet meseci, procedure. E, ne interesuje me zašto, u roku od tri dana - rekao je Vučić gostujući na Prvoj.

On je dodao i da će on biti taj koji će nekad ako treba da odgovara za to što su klime došle za tri dana umesto za pet meseci. 

- Sad kažu, kršite procedure, pravila javnih nabavki. Znači, meni je važno da to ljudi čuju. Da samo svi znamo da nije njima do dece i do majki. Meni jeste. I spreman sam da snosim i odgovornost za to. Šta će im klime za četiri meseca, u oktobru. Sad su im potrebni klima uređaji - rekao je Vučić. 
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
pera

20.07.2024 11:31

Veliki problem rešen u rekordnom roku

Ixy

20.07.2024 11:36

👏🏼👏🏼👏🏼

Doca

20.07.2024 11:57

Obecao ispunjeno.

Marko

20.07.2024 12:07

Od sada ce porodilje moci mirno da odmaraju