UŽAS NA ODELJENJU NEFROLOGIJE! Dečak ispao kroz prozor zgrade! Majka Svetlana u OČAJU!

Autor:

Svet

22.06.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana nakon hospitalizacije, dečak je doživeo jake konvulzije

UŽAS NA ODELJENJU NEFROLOGIJE! Dečak ispao kroz prozor zgrade! Majka Svetlana u OČAJU!

Foto: Shutrterstock

Jedno dete je primljeno na odeljenje nefrologije zbog problema sa bubrezima, ali uprkos abnormalnim rezultatima testova, nisu otkrivene nikakve patologije.

Dečak je bio invalid zbog lupusa, autoimune bolesti koja napada sopstvene ćelije tela.

Nekoliko dana nakon hospitalizacije, dečak je doživeo jake konvulzije, a majka tvrdi da je lekarima bilo jasno da mu je jezik bio uvijen. Hitna pomoć i policija su stigli u bolnicu, a dečak je pronađen ispod prozora odeljenja. Majka sumnja u zvaničnu verziju događaja.

Ovaj dramatični incident u bolnici doveo je do pokretanja krivičnog postupka. Majka dečaka ne veruje zvaničnoj verziji događaja i insistira na istrazi.

Ovaj slučaj izaziva veliku pažnju javnosti i postavlja pitanja o odgovornosti medicinskog osoblja i bezbednosti pacijenata u bolnicama.

- Pa, ležao je desetak minuta i počeo da se guši. Došli su reanimatolozi, pogledali i rekli da nije Kvinkov edem. Pogledali su i pulmolozi, ali su mi rekli da izađem iz ordinacije i da čekam. Izašao je pulmolog i rekao da su mu pomogli, da diše. Sada će leći na kauč i biti vraćen na odeljenje - rekla je Svetlana, majka deteta.

Svetlana ističe da je neophodno da se utvrdi istina o onome što se desilo njenom sinu i da se preduzmu mere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading