HIT! TRAMP KOPIRA SPAJIĆA! Razmišlja o programu koji je u suštini Evropa sad

Autor:

Svet

16.06.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko Spajić se oglasio na društvenoj mreži Iks.

HIT! TRAMP KOPIRA SPAJIĆA! Razmišlja o programu koji je u suštini Evropa sad

Foto: YouTube/Printscreen

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp razmatra program koji je u suštini sličan Evropi, izjavio je predsednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

Milojko Spajić je na društvenoj mreži Iks objavio da su uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizam, uspeh, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud suština Evrope Sad.

- Tramp razmatra program koji je u suštini sličan Evropi. Koji je sada izgovor podržavaocima Trumpa iz regiona da kritikuju naš program? MAGA 2024, Evropa Sad još od 2022! Uprošćavanje poreskog sistema, fokus na indirektne (varijabilne) poreze, podsticaj preduzetništva, optimizam, uspeh, zdrave ambicije uz dostojanstvenu naknadu za rad i trud - to je suština Evrope Sad - napisao je Milojko Spajić na društvenoj mreži Iks.

 

 


Republikanska nacionalna konvencija i izbori u SAD

Republikanska nacionalna konvencija zakazana je za 14. jul, a očekuje se da će Donlad Tramp zvanično biti nominovan za republikanskog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Predsednički izbori u Sjedinjenim Američkim Državama će se održati 5. novembra, kada će Tramp, najverovatnije republikanski kandidat, pokušati da se vrati u Belu kuću, a rival će mu biti demokratski kandidat i aktuelni predsednik SAD Džozef Bajden.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading