"AKO OVO ČITATE, ZNAČI DA SAM UMRLA" Kejt ostavila poslednju poruku pratiocima na mreži X, a OVO je bila njena želja pred smrt

Autor:

Svet

14.06.2024

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejt je ranije navela da joj je rak dijagnostifikovan u 39. godini, iako nije imala faktore rizika.

"AKO OVO ČITATE, ZNAČI DA SAM UMRLA" Kejt ostavila poslednju poruku pratiocima na mreži X, a OVO je bila njena želja pred smrt

Foto: Shutterstock

Učiteljica i majka dvoje dece iz Lankašira, koja je dokumentovala svoju borbu protiv kancera na društvenim mrežama, objavila je poslednju poruku.

Kejt Rekam, poznata na društvenoj mreži X kao "Učiteljica sa rakom", koja je sa pratiocima delila svoje zdravstvene probleme nakon što joj je dijagnostikovan neizlečivi rak dojke osetljiv na estrogen, preminula je u sredu u 45. godini.

- Ako ovo čitate, to znači da sam umrla, ali ne plačite za mnom. Živela sam svoj život po svojim uslovima i onako kako sam želela. Otvorila sam nalog na društvenoj mreži X jer mi je bio potreban izlaz. Dobila sam mnogo više. Osećala sam se ostvareno i mnogo manje usamljeno - glasi poslednja poruka Kejt.

Objava je imala više od 30 miliona pregleda i 10.000 komentara.

- Neverovatno sam tužan što moram da vam saopštim da je Kejt preminula u sredu oko 13.25 - napisao je Kejtin suprug Mark i dodao da je Kejt preminula okružena najbližima.

Mark je naglasio da je Kejt zamolila najbliže da na sahrani ne nose žuto jer ju je žuta boja podsećala na zavese u bolnici.

- Tražila je da ne bude cveće i zamolila za bilo kakve donacije koje bi pomogle za budućnost naših ćerki Rubi i Nensi - napisao je Mark.

Kejt je ranije navela da joj je rak dijagnostifikovan u 39. godini, iako nije imala faktore rizika. Pokušavajući da podigne svest o bolesti pokrenula je fondaciju Fighting to be Heard.

Svoj skori odlazak najavila je 7. juna.

- Sada sam kod kuće, gde i želim da budem. Sa Markom i devojkama. Okružena sam ljubavlju i porodicom i prijateljima. Svi se okupljaju i imam toliko podrške. Uprkos svemu, osećam se blagosloveno - napisala je tada Kejt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading