"PRIHVATAM ODLUKU SUDA, ALI..." Džo Bajden komentarisao osuđujuću presudu sinu Hanteru (VIDEO)

Autor:

Svet

11.06.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hanteru Bajdenu preti kazna do 25 godina zatvora i novčana kazna od 750.000 dolara.

"PRIHVATAM ODLUKU SUDA, ALI..." Džo Bajden komentarisao osuđujuću presudu sinu Hanteru (VIDEO)

Foto: X/Kalemi Post/Printscreen

Predsednik SAD, Džo Bajden, u svom prvom komentaru nakon što je njegov sin, Hanter Bajden, proglašen krivim po sve tri tačke optužnice koje ga terete da nije prijavio da je koristio droge kada je kupio revolver 2018. godine, izrazio je ljubav prema svom sinu i rekao da će da prihvati presudu koju je porota izrekla.

- Prihvatam odluku suda, ali se i dalje ponosim svojim sinom. Kao što sam rekao prošle nedelje, ja sam predsednik, ali sam i tata. Džil i ja volimo našeg sina i jako smo ponosni na čoveka kakav je on danas. Uvek ćemo biti uz Hantera. Prihvatiću ishod ovog slučaja i poštivaću ​​sudski proces - rekao je američki predsednik, Džozef Bajden, nakon što je sud proglasio njegovog sina Hantera krivim.

Sada Hanteru Bajdenu preti kazna do 25 godina zatvora i novčana kazna od 750.000 dolara.

Mediji navode da počinioci prvi put retko dobijaju zatvorske kazne.

Podsetimo, protiv sina aktuelnog američkog predsednika bile su podignute optužnice zbog pištolja koji je u njegovom posedu bio 11 dana. Bajden je ilegalno kupio pištolj u oktobru 2018. godine. Kupovina nije obavljena po zakonu zato što je Hanter prodavcu dao lažnu izjavu da nije bio korisnik droga, iako je tada koristio narkotike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pero Postar

12.06.2024 15:58

Da ga pitas kako se zoves taj nece znati a da zna ko mu je sin i zasto je optuzen.