OVO JE KUĆA STRAVE U KOJOJ JE ZAKLANA PORODICA! Mladić (19) ubio majku, oca i brata, samo je SESTRA PREŽIVELA!

Autor:

Svet

27.03.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Hohentengenu: Mladić ubio majku, oca i brata

OVO JE KUĆA STRAVE U KOJOJ JE ZAKLANA PORODICA! Mladić (19) ubio  majku, oca i brata, samo je SESTRA PREŽIVELA!

Foto: Profimedia/AFP


U mirnom gradiću Hohentengenu u Nemačkoj, dogodila se strašna tragedija u kojoj je mladić (19) navodno ubio svoju majku (58), oca (61) i starijeg brata (34), dok je preživela samo sestra koja je zadobila povrede od noža. Zločin se desio u utorak uveče, a mladić je odmah uhapšen na licu mesta. On poseduje nemačko i italijansko državljanstvo, a motiv ovog stravičnog čina još uvek nije poznat javnosti.

Uhapšen mladić sa dvojnim državljanstvom

Mladić koji je osumnjičen za ovo strašno višestruko ubistvo, ima dvojno državljanstvo - nemačko i italijansko. Ova činjenica dodatno budi interesovanje javnosti, dok istovremeno postavlja pitanje da li je dvojno državljanstvo imalo nekakav uticaj na ovaj tragičan događaj.



Motiv zločina još uvek nepoznat

Iako je mladić uhapšen na licu mesta, motiv zločina i dalje ostaje misterija. Policija intenzivno radi na istrazi kako bi utvrdila šta je moglo da navede mladića na ovakav brutalan čin. Ova neizvesnost dodatno potresa zajednicu i šokira javnost.

Optužbe mladiću za ubistvo iz nehata i pokušaj ubistva

Mladić će biti optužen po tri tačke za ubistvo iz nehata i jednu za pokušaj ubistva. Očekuje se da će detalji optužnice baciti novo svetlo na ovaj slučaj i eventualno pružiti odgovore na pitanja koja muče javnost.

Preživela sestra prebačena u bolnicu

Sestra, jedina preživela članica porodice, zadobila je povrede od noža u ovom stravičnom napadu. Ona je prebačena spasilačkim helikopterom u bolnicu, gde se trenutno oporavlja. Srećom, lekari su potvrdili da njeno stanje nije životno ugroženo, pružajući mali tračak nade u ovom teškom trenutku.

Ovaj tragičan događaj ostavlja dubok trag u zajednici Hohentengena, dok se istovremeno javnost pita šta je moglo da dovede do ovakvog stravičnog čina. Istražitelji nastavljaju sa radom kako bi pružili odgovore i pravdu za porodicu koja je pretrpela nezamisliv gubitak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading