KONOBARICA ZAPALILA GOSTE ALKOHOLOM U KLUBU! Vlasnica Gordana privedena, šta se zaista desilo?

Autor:

Svet

27.04.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica disko kluba u Karlovcu osumnjičena za dovođenje u opasnost života i imovine

KONOBARICA ZAPALILA GOSTE ALKOHOLOM U KLUBU! Vlasnica Gordana privedena, šta se zaista desilo?

Foto: Privatna arhiva


Gordana F., vlasnica karlovačkog disko kluba, našla se u centru pažnje nakon što je konobarica u njenom klubu, paleći zapaljivu tečnost na šanku, povredila sedam gostiju. Policija je u četvrtak saopštila da sumnjiči vlasnicu kluba za krivično delo dovođenja u opasnost života i imovine, dok je konobarica puštena da se brani sa slobode.

Sumnja se da je lakomislenost dovela do ozbiljnih povreda

Prema saopštenju policije, 42-godišnja vlasnica kluba se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine opšteopasnom radnjom ili sredstvom, dok je konobarica puštena da se brani sa slobode. Sumnja se da je konobarica "prolivala po ploči šanka alkoholno piće te ga palila, lakomisleno smatrajući da do štetnih posledica neće doći", što je rezultiralo teškim i lakšim telesnim povredama gostiju.

Reakcija vlasnice kluba i nadležnih institucija

Izjava vlasnice kluba nije bila dostupna javnosti, dok je policija saopštila da je protiv osumnjičenog prosleđen poseban izveštaj kao nadopuna kaznene prijave Opštinskom državnom odvetništvu u Karlovcu. S druge strane, Fancev, portparol policije, odbio je komentarisati kaznenu prijavu, navodeći da je obvezan čuvati tajnost istrage.

Posledice neopreznog postupanja

Incident u disko klubu u Karlovcu rezultirao je ozbiljnim povredama sedam gostiju, od kojih su četiri osobe zadobile teške, a tri lakše telesne ozljede. Ovaj neobičan incident sigurno će izazvati pažnju javnosti i pokrenuti pitanja o odgovornosti vlasnika klubova za postupke njihovih zaposlenih.

(HINA)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading