POLICIJA NA NOGAMA, U TOKU POTRAGA ZA UKRAJINCIMA?! Četvorica izletela iz "škode" i BRUTALNO isprebijala radnika Javnog preduzeća!

Autor:

Svet

02.09.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik je zadobio teške povrede glave i grudnog koša zbog kojih je hospitalizovan u KBC

POLICIJA NA NOGAMA, U TOKU POTRAGA ZA UKRAJINCIMA?! Četvorica izletela iz "škode" i BRUTALNO isprebijala radnika Javnog preduzeća!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Tivatska policija intenzivno traga za, za sada, nepoznatim osobama koje su danas popodne napale i teško povredile radnika Sektora za pomorski i priobalni prevoz JP Morsko dobro, M.G. (60) iz Nikšića, dok je bio na dužnosti i obavljao posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima.

M.G. je zadobio teške povrede glave i grudnog koša zbog kojih je hospitalizovan u KBC Kotor.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o četiri mlađe osobe koje su bile u vozilu "škoda" ukrajinskih tablica, a koje su nakon što su pretukle M.G., ušle u to vozilo i udaljile se u nepoznatom pravcu, pišu podgoričke Vijesti.

Do incidenta je došlo kada je M.G. obavljajući svoj posao redara na trajektnom pristaništu u Lepetanima, prišao vozilu ukrajinskih tablica koje je bilo parkirano na prilazu pristaništu, u blizini malog parka u Lepetanima i to na mestu gde je postavljenim saobraćajnim znakom, propisana izričita zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila.

Kada ih je upozorio da ne mogu tu ostaviti automobil i da on ometa ulazak ostalih vozila na plato pristaništa, zamolivši ih da uklone vozilo, osobe iz vozila nasrnule su na čoveka i brutalno ga pretukle, a odmah zatim i pobegle sa lica mesta.

Ovo je inače, najdrastičniji slučaj do sada fizičkih napada na radnike trajektne linije u Boki koji se često suočavaju sa nervozom, vređanjima i čak fizičkim nasrtajima od pojedinih korisnika trajekata.

Napad se dogodio u 15,30 sati, preneo je Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading