ŠOK! U PARKU PRONAĐENO DETE (3): Na sebi imalo samo pelene!

Autor:

Svet

29.08.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se dalja istraga da bi se utvrdile okolnosti ovog slučaja i pružila adekvatna podrška detetu.

ŠOK! U PARKU PRONAĐENO DETE (3): Na sebi imalo samo pelene!

Foto: Shutterstock, Pxfuel

U jednom od parkova u Tivtu, preko puta hotela "Montenegrin", službenici odeljenja bezbednosti Tivat zajedno sa kolegama iz Komunalne policije pronašli su dečaka starosti oko tri godine.

On je bio samo u peleni, a kako navode, dečak potiče sa ruskog govornog područja.


Detalji o pronalasku dečaka još uvek su ograničeni, ali službenici su odmah reagovali i preduzeli neophodne korake da bi dete bilo smešteno na sigurno mesto. Ovu vest je preneo i portal RTCG, a Centar za socijalni rad je takođe obavešten o celom slučaju i preuzeće brigu o detetu.

Ova vest je izazvala zabrinutost u lokalnoj zajednici, ali istovremeno je i pokrenula pitanja o zaštiti dece i potrebama socijalne zaštite u Tivtu.

Očekuje se dalja istraga da bi se utvrdile okolnosti ovog slučaja i pružila adekvatna podrška detetu.

Podsetimo, Crnu Goru danas je potresla vest da je muškarac iz Bjelog Polja podlegao povredama koje je zadobio kada je aktivirao bombu u mestu Godijevo, a da je jedna žena povređena u eksploziji.

Do horora je došlo jutros, oko devet časova.

Bjelopoljac je aktivirao bombu u blizini svoje kuće. Od eksplozije zadobio je teške povrede, od kojih je preminuo, navodi RTCG.

Iz policije je saopšteno da je uviđaj u toku, te da je žena, koja je takođe povređena u tom događaju, van životne opasnosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading