PITBUL NAPAO I RASKOMADAO MALTEZERA NAOČIGLED SVIH! Vlasnik pobegao nakon incidenta!

Autor:

Svet

31.08.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan slučaj u Splitu!

PITBUL NAPAO I RASKOMADAO MALTEZERA NAOČIGLED SVIH! Vlasnik pobegao nakon incidenta!

Foto: Shutterstock

Večernja šetnja jednog maltezera u Splitu završila je tragično. Naime, 16-godišnji maltezer Điđi, poslednji put je šetao sa svojom 70-godišnjom vlasnicom pre nego što je napadnut i ubijen od strane drugog psa, piše "Dnevnik.hr".

O ovoj strašnoj nesreći, zbog koje je vlasnica maltezera u velikom šoku i nije sposobna da priča o tome, oglasila se žena koja je videla incident.

"Pas je držao maltezera dok ga nije ubio"

- Oko 23:20, kod kafića Modesty, nedaleko od centra, jedna žena je šetala svog maltezera. Stala je ispred zgrade da pas obavi nuždu i zatim krenula nazad kući. U šetnji sa svojim pitbulom bio je i mladić od 20-ak godina, koji je u ruci držao uzicu, ali pas nije bio vezan niti je imao brnjicu - ispričala je žena.

Dodala je kako je "pas krenuo da trči za maltezerom, uhvatio ga za vrat i nije puštao dok ga nije ubio".

- Gospođa je počela da vrišti i plače, a mi koji smo sve to videli smo pokušali da pomognemo. Ljudi su udarali pitbula rukama, a jedna žena je pokušala da rukama rastvori čeljust agresivnog psa, ali on nije reagovao - navela je ona.

Građani su u velikom strahu

Da stvar bude gora, vlasnik nije pokušao da odvoji svog psa od maltezera, a nakon što je maltezer već bio mrtav, povikao je da pitbul uopšte nije njegov i potom pobegao. Ostavio je za sobom agresivnog psa koji je otišao za njim.

Građani su obavestili policiju koja je, po dolasku na mesto nesreće, uzela izjave svedoka i obavila uviđaj. Policija je građanima objasnila da moraju pregledati nadzorne kamere.

- Znam da je taj momak tokom napada vikao ime psa, ali sam bila u tolikom šoku da se ne sećam imena, pa nisam mogla da kažem ni policiji - rekla je Splićanka, prenosi "Dnevnik.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading