ANĐELINA S DEČKOM I BRATOM RADILA SINU JEZIVE STVARI: Vezali ga lisicama, a onda je krenulo STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE

Autor:

Svet

28.08.2024

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sudu iznela sramnu odbranu

ANĐELINA S DEČKOM I BRATOM RADILA SINU JEZIVE STVARI: Vezali ga lisicama, a onda je krenulo STRAVIČNO ZLOSTAVLJANJE

Foto: Printscreen/Policijska fotografija

Majka, njen dečko i njen brat suočeni su s optužbama za ugrožavanje deteta nakon što su stavili lisice na šestogodišnjaka kog je potom napao pitbul. Incident se dogodio u subotu 17. avgusta u kući u severoistočnom delu američke države Ohajo, gde je policija primila poziv u vezi s dečakom nakon napada psa, piše Dejli mejl.

Na sudu je Anđelina Vilijams, dečakova majka, tvrdila da nije znala da je protivzakonito staviti lisice detetu, a ona i ostali optuženi su to navodno učinili kao kaznu nakon što dečak nije počistio za psom. Dečaka je pas ugrizao za vrat i uvo, nakon čega je prebačen u bolnicu, ali se očekuje da će se oporaviti, rekla je njegova baka.

Robert Mihalski mlađi, dečakov ujak, identifikovan je kao vlasnik psa i kuće u kojoj se napad dogodio, a bio je prisutan i dečko Anđeline Vilijams Tejlor Dezire Marvin Braun. Nakon napada uhapšeni su dečakova majka, njen dečko i vlasnik psa.

Republika

Foto: pixabay.com

Pitbul je odveden u azil za pse

Okružni tužilac Ešland Kris Tunel rekao je sudiji tokom prvog saslušanja o ovom incidentu: 

- Ovaj optuženi i njegovi saoptuženi su dečaku stavili lisice na obe ruke, a zatim su mu stavili lisice na noge. Konopcem su pokušali da ga vežu za stolicu, on je potom pao sa stolice, a onda ga je, dok je bio na zemlji, napao pitbul.

Vilijamsova je sve vreme tvrdila da nije znala da radi nešto loše. Dečakova baka je opisala kako je dečaku pritekla u pomoć, pokazujući tragove ujeda koji su joj ostali na rukama. Međutim, u poređenju sa svojom unukom, kaže da je imala "sreće".

Policijski zvaničnici rekli su da su pas i njegov vlasnik pronađeni nedugo nakon što je policija došla na lice mesta, a skrivali su se u ostavi. Dečakova baka je u ponedeljak rekla da je zahvalna što se dečak oporavlja, više od nedelju dana nakon napada. Pitbul je odveden u azil za pse da bi ga udomili kao opasnog psa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading