HOROR SCENA! TEŠKA SAOBRAĆAJKA! Poginula devojka, automobil potpuno SMRSKAN, vozio ga PIJANI tinejdžer! (UZNEMIRUJUĆE!)

Autor:

Svet

28.07.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolaskom do raskrsnice s Ulicom Davora Bašića, brzinu kretanja vozila nije prilagodio krivini

HOROR SCENA! TEŠKA SAOBRAĆAJKA! Poginula devojka, automobil potpuno SMRSKAN, vozio ga PIJANI tinejdžer! (UZNEMIRUJUĆE!)

Foto: Printscreen/Facebook/Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u noći s petka na subotu na Aleji Bolonje u Zagrebu kod raskrsnice s Ulicom Davora Bašića.

U nesreći su povređena četiri maloletna putnika i sam vozač, a lekarska pomoć pružena im je u Klinici za dečje bolesti Zagreb i Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.

Na društvenim mrežama je objavljena uznemirujuća fotografija smrskanog automobila.

Utvrđeno je da su tri putnika, 16-godišnjak, 17-godišnjakinja i 17-godišnji vozač lakše povređeni, dok teške povrede imaju 17-godišnjak i 17-godišnjakinja.

Od posledica povreda, 17-godišnja devojka je nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće, u 10:35, preminula u KBC-u Sestre milosrdnice, saopštila je juče zagrebačka policija.

U Kliniku za dečje bolesti u Klaićevoj primljeno je četvoro mladih, tri momka i jedna devojka.

- Svi su stabilno i urednih vitalnih funkcija. Jedan ima težu povredu, ali nije životno ugrožavajuća. Možda će morati na operaciju, to ćemo videti sutra na konsultacijama. Svi se još nalaze u bolnici i na posmatranju su. U ovom trenutku ne bih otkrivao o kakvim se tačno povredama radi - rekao je jutros za Index dr. Fran Štampalija, dežurni hirurg.

Nesreću je izazvao maloletni vozač (17) pre nego što je stekao pravo upravljanja motornim vozilima bilo koje kategorije.

Dok je vozio automobil marke "reno", zagrebačkih registarskih oznaka, u organizmu je imao 1.21 g/kg alkohola.

Dolaskom do raskrsnice s Ulicom Davora Bašića, brzinu kretanja vozila nije prilagodio krivini, zbog čega je izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s kolovoza, a potom na meki teren, nakon čega je naleteo na stub javne rasvete, saopštila je PU zagrebačka.

(Republika/Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading