NOLE SLUŠAO DIMITROVA KOJI OŠTRO UDARA PO SINERU: Mnoge stvari mu nisu najjasnije

Autor:

Sport

17.09.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doping skandal Italijana je i dalje tema u svetu tenisa

NOLE SLUŠAO DIMITROVA KOJI OŠTRO UDARA PO SINERU: Mnoge stvari mu nisu najjasnije

Foto: instagram.com/djokernole/

Dimitrov i Đoković

Novak se po uspešnom završetku obaveza sa teniskom reprezentacijom spakovao i otišao u Sofiju gde će večeras od 20 časova biti deo egzibicionog meča protiv Grigora Dimitrova u Sofiji. 

Biće to Novakov prvi put da igra u Bugarskoj, a kako je sam rekao, ovo čini zbog Dimitrova, sa kojim je u sjajnim odnosima van terena i koji je svojevremeno takođe dolazio u Beograd da igra na turniru koji je Đoković organizovao dok je vladala pandemija korona virusa. Koliko su bliski svedoči to što je Novak otputovao u Sofiju kako bi učestvovao na humanitarnom meču u ogranizaciji Fondacije Grigora Dimitrova.

Njih dvojica su veoma dobri prijatelji, pre svega zbog iste verske pripadnosti, pisma, pa onda svih bliskosti koje Srbija ima sa Bugarskom.

Republika

Foto: Tanjug

Siner sa trofejem US opena

Nole i Grigor dele i mnoge stavove, a Dimitrov je pred meč sa Đokovićem govorio i o Sinerovoj doping aferi koja je potresla teniski svet.

Kada postoje pravila i neko ih prekrši, to se nikome ne sviđa. Možda nezadovoljstvo drugih tenisera potiče od toga što ovde niko nije ništa znao. Ne mislim da će on lično da uradi nešto namerno, ali način na koji se cela situacija desila - ATP nije znao, naterao je sve igrače da malo više razmisle - rekao je Dimitrov. 

Novak nije previše pričao o ovoj temi, ali vrlo verovatno da i on misli slično...

Podsetimo, analizirajući slučaj Janika Sinera, mediji su istakli da je klostebol, supstanca koja je pronađena u njegovom organizmu, anabolički steroid koji se koristi u tretmanima kože i regeneraciji tkiva u slučaju povreda, dok je u međuvremenu Siner i osvojio US Open.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading