SVEGA JE BILO NA MEČU ĐOKOVIĆA I DIMITROVA: Nole dobio masažu, pobedio ga klinac, pa otkrio šta duguje Bugarinu (VIDEO)

Autor:

Sport

17.09.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno veče u Sofiji

SVEGA JE BILO NA MEČU ĐOKOVIĆA I DIMITROVA: Nole dobio masažu, pobedio ga klinac, pa otkrio šta duguje Bugarinu (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Grigor Dimitrov

Nekoliko dana nakon uspešnog nastupa na Dejvis kupu, Novak Đoković se uputio u Sofiju kako bi odigrao egzibicioni meč sa Grigorom Dimitrovim. Bugarin je uspeo da savlada Novaka u ovom meču humanitarnog karaktera, nakon neizvesnog tajbrejka.

Meč je počeo u egalu, ali Dimitrov je uspeo da osvoji prvi set. U drugom, Novak se malo uozbiljio i uspeo da izjednači rezultat sa dva brejka prednosti. Međutim, meč nije bio samo sportski duel, već prilika za šalu i zabavu, a rezultat je bio u totalno drugom planu.

Tokom prvog seta, meč je bio prekinut kada je jedan mladi navijač dobio priliku da odigra poen protiv Grigora Dimitrova, nakon što je Novak Đoković odlučio da mu pokloni reket. 

Meč je privukao veliku pažnju publike, a cela arena "Sofija" bila je ispunjena do poslednjeg mesta. Nakon jednog poena, Đoković je ponovo naterao sve prisutne na smeh. On je izveo skeč na terenu, trčeći ka tribinama i zaustavljajući Dimitrova kako bi popio vodu koju mu je ponudio jedan od navijača. Nakon kratke pauze, Novak je dobio i masažu od strane istog fana pre nego što je nastavio meč. 


U tajbrejku, Đoković je poveo sa 4:2, ali je Dimitrov uspeo da preokrene rezultat i dođe do tri vezane meč lopte. Bugarski teniser je na kraju čak i predao reket dečaku koji je uspeo da osvoji poen protiv Đokovića, donoseći pobedu Dimitrovu. Sav prikupljen novac sa ovog događaja otišao je u humanitarne svrhe, podržavajući inicijativu Grigora Dimitrova.

Zanimljivo, među brojnim pitanjima novinara posle meča, jedno se odnosilo i na to, da li je večerašnji duel namešten.

- Namestili smo sve posle meča - rekao je Dimitrov.

Potom, Novak je otkrio i šta mora da uradi jer je izgubio.

- Ko pobedi plaća večeru - rekao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading