URNEBESNO! NOVAK U TRANSU ZAPEVAO ČUVENI HIT! Đoković pesmu posvetio jednom kolegi! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.09.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković pokazao pevačke sposobnosti

URNEBESNO! NOVAK U TRANSU ZAPEVAO ČUVENI HIT! Đoković pesmu posvetio jednom kolegi! (VIDEO)

Foto: Starsport

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković završio je učešće na Dejvis kupu u Beogradu, a sada je dao sebi odmora. Nole je poznat kao neko ko voli da uživa i opušta sa prijateljima i porodicom, a među teniserima ima velikih prijatelja kao što je i Bugarin, Grigor Dimitrov, a ovaj potez to i dokazuje.

Naime, Đoković je zapevao čuvenu bugarsku pesmu "Lupa to tebe" i označio Dimitrova i na taj način pokazao da mu prijateljstvo sa Grigorom dosta znači. Dimitrov i on su se sastajali dosta puta, bili ljuti protvinici na terenu, ali van njega sasvim suprotno. Grigor je važio za jednog od najperspektivnijih tenisera, ali su povrede bile veliki problem što nije mogao da postigne bolji rezultat u karijeri.

Đoković je na ovom Dejvis kupu pokazao izvanrednu formu i dominaciju na domaćem terenu, što je dodatno ojačalo podršku publike i podiglo atmosferu u dvorani. Njegova sigurna igra i odlučnost na terenu su bile impresivne, ostavljajući utisak na sve prisutne. Novak je nakon meča bio emotivan i obratio se publici u "Pioniru" i izrazio veliko zadovoljstvo što igra pred domaćim navijačima. 

Ovo znači da Đokovića više ne zanima toliko koji je na ATP listi i da je polako vreme da okači reket o klin. Takođe, Nole je izjavio da će igrati za nacionalni tim dokle god bude bio aktivan teniser, što znači da će okončati karijeri pred svojom, publikom u Beogradu. Novak ima 37 godina, a ove godine je došao do zlata na Olimpijskim igrama, jedinog trofeja koji mu je nedostajao u karijeri, ali je podbacio na ostalim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Cilka

16.09.2024 21:48

Za sve je rodjen Bravo Nole