ŠTA ĆE REĆI JELENA? Atraktivna Bugarka zaludela Novaka - peva i đuska uz njen muzički hit! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.09.2024

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se u sresti u Sofiji?

ŠTA ĆE REĆI JELENA? Atraktivna Bugarka zaludela Novaka - peva i đuska uz njen muzički hit! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/djokernole/printscreen

Najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković pomogao je teniskoj reprezentaciji Srbije da opstane u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Drugog dana takmičenja u dvorani “Aleksandar Nikolić”, par Hamad Međedović i Novak Đoković su uspeli da savladaju grčki par Aristotelisa Tanosa i Petrosa Cicipasa rezultatom 2:1 (6:3, 3:6, 6:3) čime je primarni cilj ostvaren.

Nakon obezbeđenog opstanka u Svetskoj grupi Dejvis kupa, Đoković je na neobičan način najavio je egzibicioni meč protiv Grigora Dimitrova u Sofiji. Na svom Instagram profilu, Novak je objavio snimak na kojem peva čuveni bugarski hit "Luda po tebe" originalno izvođen od strane pevačice Kamelije. Ovaj potez nije iznenađenje s obzirom da se Đoković već ranije radovao uz pomenutu pesmu nakon osvajanja ATP kupa. Kamelija je čak javno zahvalila Novaku na promociji njenog hita, ističući da je ponosna i srećna što jedan sportista njenog kalibra slavi uz njenu pesmu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

 

Treba podsetiti da je ne tako davno Novak Đoković trijumf na jednom ATP turniru proslavio uz pesmu atrektivne bugarske pevačice, a tim povodom se medijima obratila i Dimitrova koja je tada istakla:

- Moram da kažem da me čini ponosnom i veoma srećnom to što jedan takav sportista na bugarskom peva i slavi svoj veliki uspeh.

 

Iako je već zakoračila u šestu deceniju života, Kamelija i dalje privlači ogromnu pažnju publike provokativnim fotkama. Nedavno je proslavila 54. rođendan, a i dalje izgleda besprekorno. Rođena je 10. januara 1971. godine u Ćiprovcima, malom gradu u Bugarskoj, a svoju muzičku karijeru započela je davne 1997. godine. Pored "Luda po tebe", neki od njenih najpoznatijih hitova su "Idi si", "Minuta život" i "Imeto ti". Pored toga, ova prelepa Bugarka pozirala je čak dva puta za magazin "Plejboj", prvi put 1996. godine, a potom i 1998. godine.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju raznolikost i spremnost da se prilagodi različitim situacijama, istovremeno promovišući muzičke talente i lepotu bugarske kulture. S obzirom na njegovu veliku popularnost, nije iznenađujuće što njegova podrška može imati značajan uticaj na promociju bugarske muzičke scene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading