VELIKE REČI ĐOKOVIĆA: Novak pokazao zašto je najveći svih vremena!

Autor:

Sport

15.09.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbu i staloženost - poručio je Nole.

VELIKE REČI ĐOKOVIĆA: Novak pokazao zašto je najveći svih vremena!

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković izrazio je veliku zahvalnost prisutnim navijačima u hali "Aleksandar Nikolić" nakon pobede nad Grčkom i ostanka u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Đoković je istakao da je zadovoljstvo igrati pred svojom publikom i da jedva čeka da ponovo zaigra pred njima, bilo to u Pioniru ili negde drugde.

- Hvala od srca, došli ste i juče i danas u velikom broju. Zadovoljstvo je igrati pred vama. Sedma godina od kad sam zadnji put igrao za Srbiju. Jedva čekam da ponovo zaigram pred vama. U Pioniru ili negde drugo. Dajete nam uvek vetar u leđa. Hvala vam puno na podršci - naveo je Nole.

Đoković je takođe pohvalio svog dubl partnera Hamada Međedovića, ističući da je zaslužio ogroman aplauz za svoju borbu i staloženost tokom meča.

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

- Hamad je zaslužio ogroman aplauz za borbu i staloženost. Bravo, Hame. U momentima kada se lomio rezultat on je nosio naš tim. Bez lažne skromnosti govorim. U momentima kada je bilo najvažnije odigrao si najbolje - rekao je Đoković.

Profesionalnu karijeru završio je Filip Krajinović, a Novak Đoković je imao samo lepe reči za svog prijatelja.

- Ono što je nama u reprezentaciji bitno. Dugogodišnji član reprezentacije Filip Krajinović je sa nama i on se povlači zvanično. Pozvali bismo Filipa da mu odamo priznanje za sve što je uradio za srpski tenis. Uvek će biti sa nama kao prijatelj, ali danas je poslednji dan njegove karijere. Bravo, Fićo - poručio je najbolji sportista ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading