DA LI JE VREME ZA "POSLEDNJI PLES": Sprema se novi okršaj Đokvića i Nadala!

Autor:

Sport

16.09.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

DA LI JE VREME ZA "POSLEDNJI PLES": Sprema se novi okršaj Đokvića i Nadala!

Foto: Profimedia

Uzbudljive vesti dolaze iz Saudijske Arabije, gde je najavljen veliki teniski turnir pod nazivom "Slem šest kraljeva". Ovaj prestižni događaj privukao je veliku pažnju javnosti, a očekuje se da će učestvovati neki od najvećih svetskih teniskih zvezda. Kako je objavljeno, na ovom prestižnom turniru u Rijadu trebalo bi da nastupe Novak Đoković, Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev i Holger Rune.

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Očekuje se da će kraljevska porodica Saudijske Arabije prisustvovati ovom spektaklu i ispunjavati tribine tokom takmičenja. Njihovo prisustvo dodatno će doprineti glamuru i značaju ovog događaja. Slem šest kraljeva biće održan usred ATP sezone, od 16. do 19. oktobra. Ovo je neobično vreme za održavanje turnira, ali to dodatno podiže interesovanje javnosti.

Još uvek nije poznato u kom formatu će izgledati takmičenje, što dodatno podstiče spekulacije i intrigiranje javnosti. Očekuje se da će organizatori uskoro obelodaniti više detalja, ali do tada ostaje prostor za različite scenarije.

Očekuje se da "Slem šest kraljeva" bude jedan od najvećih teniskih događaja ove sezone, privlačeći pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Sve oči će biti uprte ka Rijadu, gde će se odigrati ovaj prestižni turnir, a publika će imati priliku da uživa u vrhunskom teniskom spektaklu. Sve u svemu ovo će za Novaka Đokovića biti sjajna prilika da zaradi ogromnu svotu novca, ali i da uveliča ovaj događaj svojim priuustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading