ĐOKOVIĆ POČISTIO KSILASA: Novaku Grk bio kao lakši trening!

Autor:

Sport

14.09.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković doneo još jedan bod Srbiji.

ĐOKOVIĆ POČISTIO KSILASA: Novaku Grk bio kao lakši trening!

Foto: Starsport

Teniska reprezentacija Srbije započela je svoj susret protiv Grčke u Beogradu na impresivan način, vodeći 2:0 nakon prvog dana takmičenja. Nakon Miomira Kecmanovića, na teren je izašao i Novak Đoković, pružajući beogradskoj publici nezaboravan teniski spektakl. Đoković je nadmoćno pobedio Janisa Ksilasa rezultatom 6:0, 6:1, pri čemu je Grk uspeo da osvoji samo jedan gem, i to kada je već bio iza rezultata 6:0, 5:0.

Ova ubedljiva pobeda nije iznenadila mnoge, s obzirom na veliku razliku u kvalitetu između dvojice igrača, a činjenica da je Ksilas rangiran na 770. mestu na svetu samo potvrđuje očekivanja. 

Foto: Starpsort

Novak Đoković

Nakon dominantnog prvog dana takmičenja, Srbija ima odličnu poziciju pred nastavak duela. U nedelju je na programu dubl, a zatim po potrebi i dva singla. Pobednik ovog duela će se plasirati u plej-of 2025. godine, gde će imati priliku da se bori za ulazak među 16 najboljih ekipa na svetu. S obzirom na izvanredne rezultate koje su srpski teniseri ostvarili prvog dana, očekuje se da će nedeljni mečevi biti podjednako uzbudljivi i da će Srbija nastaviti da dominira na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading