NOLE NAJAVIO KRAJ? Đoković šokirao sve: ''Sa tim turnirom sam završio karijeru!''

Autor:

Sport

15.09.2024

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković bi mogao uskoro da okači reket o klin.

NOLE NAJAVIO KRAJ? Đoković šokirao sve: ''Sa tim turnirom sam završio karijeru!''

Foto: Starsport

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković juče je ostvario impresivnu pobedu nad Grkom, Janisom Ksilasom sa 2:0 (6:0,6:1) u okviru Dejvis kupa. Srbija sada ima prednost od 2:0 protiv Grčke pošto je pre toga Miomir Kecmanović doneo vođstvo. 

Đoković je pokazao izvanrednu formu i dominaciju na domaćem terenu, što je dodatno ojačalo podršku publike i podiglo atmosferu u dvorani. Njegova sigurna igra i odlučnost na terenu su bile impresivne, ostavljajući utisak na sve prisutne. Novak je nakon meča bio emotivan i obratio se publici u "Pioniru" i izrazio veliko zadovoljstvo što igra pred domaćim navijačima. 

Foto: Starsport

Novak Đoković najavio kraj karijere

Nakon susreta, Đoković je održao konferenciju za medije gde je govorio o raznim temama, a jedna izjava je imala posebno značenje. Naime, Nole je istakao da mu nije prioritet da se bori za učešće na Završnom mastersu u Parizu ili da se fokusira na renking. Umesto toga, Đoković je naglasio da su mu fokus reprezentacija i Grend-slem turniri. 

- Nije mi cilj da jurim Završni tunir niti renking. Što se mene tiče sa tim turnirom sam završio karijeru, da li ću igrati narednih godina ne znam. Prioritet su Grend slemovi i reprezentacija - poručio je Đoković.

Ovo znači da Đokovića više ne zanima toliko koji je na ATP listi i da je polako vreme da okači reket o klin. Takođe, Nole je izjavio da će igrati za nacionalni tim dokle god bude bio aktivan teniser, što znači da će okončati karijeri pred svojom, publikom u Beogradu. Novak ima 37 godina, a ove godine je došao do zlata na Olimpijskim igrama, jedinog trofeja koji mu je nedostajao u karijeri, ali je podbacio na ostalim turnirima.

Međutim, Đoković je dokazao da je najbolji svih vremena i ne treba mu osporavati ništa. Polako se bliži kraj, zato uživajmo u magijama teniskog čarobnjaka dok možemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading