MOĆNE REČI NOVAKA: Đoković otkrio šta mu je prioritet u narednom periodu!

Autor:

Sport

14.09.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo para uši svakom navijaču.

MOĆNE REČI NOVAKA: Đoković otkrio šta mu je prioritet u narednom periodu!

Foto: Starpsort

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je još jednu pobedu za reprezentaciju Srbije u Dejvis kupu duelu protiv Grčke, čime je naša selekcija stigla do vođstva od 2:0 nakon prvog dana takmičenja. Ova pobeda postavlja ekipu Srbije na prag trijumfa u ovom duelu, što je razveselilo domaću publiku koja je imala priliku da gleda najboljeg svih vremena u akciji.

Đoković je pokazao izvanrednu formu i dominaciju na domaćem terenu, što je dodatno ojačalo podršku publike i podiglo atmosferu u dvorani. Njegova sigurna igra i odlučnost na terenu su bile impresivne, ostavljajući utisak na sve prisutne.

Foto: Starsport

Novak Đoković

Nakon meča, Novak Đoković je održao konferenciju za medije gde je istakao da mu nije prioritet da se bori za učešće na Završnom mastersu u Parizu ili da se fokusira na renking. Umesto toga, Đoković je naglasio da su mu prioritet Grend slem turniri i reprezentacija, stavljajući akcenat na kvalitet igre i timski duh.

- Nije mi cilj da jurim Završni tunir niti renking. Što se mene tiče sa tim turnirom sam završio kakrijeru, da li ću igrati narednih godina ne znam. Prioritet su Grend slemovi i reprezentacija - poručio je Đoković.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju posvećenost reprezentaciji Srbije i jasno istakao svoje sportske prioritete, što je izazvalo pozitivne reakcije među navijačima i ljubiteljima tenisa. Sledbenici ovog sporta s nestrpljenjem očekuju njegove naredne nastupe i nove sportske podvige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading