IMAMO TRANSPARENT GODINE: Đoković dobio neobičan nadimak! (FOTO)

Autor:

Sport

15.09.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači oduševili.

IMAMO TRANSPARENT GODINE: Đoković dobio neobičan nadimak! (FOTO)

Foto: Starsport

U hali "Aleksandar Nikolić" je pravi teniski spektakl tokom Dejvis kupa, privlačeći veliki broj ljudi, najviše zbog prvog igrača selekcije Srbije Novaka Đokovića. Prvog dana, publika je mogla da uživa u trijumfu Novaka Đokovića u singlu, kao i u Miiše Kecmanovića. Nakon toga, pažnju su privukli dubl mečevi, a Novak je sa Hamadom Međedovićem izašao na teren protiv Petrosa Cicipasa i Aristotelisa Tanosa, koji su se pokazali kao izuzetno tvrd orah.

Dubl meč između Đokovića i Međedovića protiv Cicipasa i Tanosa pružio je publici veće uzbuđenje u odnosu na subotnji program. Napetost na terenu prenela se na tribine, gde su posetioci mogli da uživaju u atmosferi koju donosi Dejvis kup, uz podršku kreativnih transparenata i zanimljivih situacija.

Na tribinama je bilo puno interesantnih stvari, među kojima se istakao Noletov dvojnik, kao i kreativni transparetni koji su privukli pažnju. Posebno se istakao transparent tri devojke na kom piše "Goldović", u čast zlatne medalje koju je Đoković osvojio na Olimpijskim igrama u Parizu. Takođe, jedan od transparenata koji je privukao pažnju odnosi se na dve različite generacije koje vole Novaka i kaže "I unuk i baka vole Novaka".

Foto: Starsport

Đoković dobio novi nadimak

Hala "Aleksandar Nikolić" bila je poprište ne samo vrhunskog teniskog nadmetanja, već i mesta gde su se susrele različite generacije i ljubitelji tenisa, stvarajući nezaboravnu atmosferu tokom Dejvis kupa. Ovaj događaj je još jednom potvrdio status Novaka Đokovića kao omiljenog i inspirativnog tenisera među različitim generacijama i ljubiteljima sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading