EMOTIVNO U "PIONIRU": Nakon plasmana u Svetsku grupu, oprostio se od tenisa!

Autor:

Sport

15.09.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajinović rekao zbogom.

EMOTIVNO U "PIONIRU": Nakon plasmana u Svetsku grupu, oprostio se od tenisa!

Foto: Starsport

Nakon pobede Srbije nad Grčkom rezultatom 3:0 u borbi za plasman u Svetsku grupu Dejvis kupa, teniser Filip Krajinović zvanično je otišao u igračku penziju. Odlučujući poen za našu reprezentaciju doneo je dubl Novak Đoković i Hamad Međedović, čime su obezbedili povratak Srbije tamo gde i pripada - u Svetsku grupu Dejvis kupa.

Nakon meča, Novak Đoković se obratio publici i istakao značaj Filipa Krajinovića za srpski tenis. Đoković je istakao da je Krajinović zaslužio ogroman aplauz za trud koji je uložio tokom svoje karijere i pozvao publiku da ga ovacijama pozdravi. Ovo je bio emotivan trenutak za Krajinovića, ali i za sve prisutne koji su imali priliku da se oproste od ovog talentovanog tenisera.

- Poslednja stvar, ono što je nama svima bitno, naš prijatelj Filip Krajinović se povlači iz tenisa zvanično i želeli bismo da ga pozovemo da mu odamo priznanje i zahvalnost za sve što je uradio za srpski tenis. Danas mu je poslednji dan profesionalne karijere i zaslužio je ogroman aplauz za trud koji je uložio - naveo je Nole.

Nakon što je pozdravljen aplauzom, Filip Krajinović je stao pred publiku i izrazio svoju zahvalnost i emocije povodom završetka svoje teniske karijere.

Foto: Starsport

Oprostio se od tenisa: Filip Krajinović

- Težak dan za mene, izuzetno sam emotivan. Ovo su moji najbolji prijatelji, uz njih sam odrastao i proveo najlepše trenutke. Selektore, hvala ti što si ovo priredio. Uvek mi je bila čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju, ali me čeka nešto lepo u budućnosti i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo deliti svlačionicu sa najboljim svih vremena. Ne samo u tenisu, već svim sportovima. Moram i za selektora nešto da kažem. Pre 15 godina kada sam došao u reprezentaciju, nisam ga gotivio. Bio sam mlad i razmažen. Danas mi je jedan od najboljih prijatelja. Bez ove ekipe ne bih bio tu gde jesam. Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Nedostajećete mi puno - poručio je za kraj emotivni Krajinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading