HAOS U "PIONIRU": Grk pogodio Novaka, usledila je salva zvižduka, a onda je Đoković pokazao svoju veličinu! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grk razbesneo publiku.

HAOS U "PIONIRU": Grk pogodio Novaka, usledila je salva zvižduka, a onda je Đoković pokazao svoju veličinu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon ubedljivih pobeda Miomira Kecmanovića i Novaka Đokovića u pojedinačnim mečevima protiv Grčke, Dejvis kup selekcija Srbije se nalazi na korak od opstanka u Svetskoj grupi. Ove subote, srpski teniseri su demonstrirali svoje umeće i odigrali izvanredne mečeve, postavljajući scenu za nedeljni nastup u mečevima dublova.

Nakon svoje pobede, Novak Đoković je izjavio da ga Završni masters ne interesuje i da je, što se toga tiče, završio karijeru. Ova izjava sigurno će izazvati žustru raspravu među ljubiteljima tenisa i postaviti pitanje budućnosti ovog velikog šampiona.

Meč dublova nije krenuo idealno za srpski tim, pošto su Novak Đoković i Hamad Međedović odmah pretrpeli brejk. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste neprijatna scena na startu meča. Naime, Aristotelis Tanos je u jednom poenu u želji da smečom dođe do poena, nenamerno pogodio Novaka Đokovića u nogu. Srećom, nije bilo posledica, ali je ovaj potez Grka izazvao salve zvižduka publike u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Srbija ima odličnu priliku da završi ovaj dvomeč sa Grčkom sa maksimalnih 3:0 i obezbedi opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. S obzirom na sjajne nastupe naših tenisera do sada, možemo biti optimistični u vezi sa ishodom ovog duela. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod nedeljnih mečeva dublova i nadaju se još jednoj velikoj pobedi našeg tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading