CELA SRBIJA NA NOGAMA: Evo kada Nole i družina izlaze na teren protiv Grčke u Dejvis kupu!

Autor:

Sport

14.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

CELA SRBIJA NA NOGAMA: Evo kada Nole i družina izlaze na teren protiv Grčke u Dejvis kupu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Tensika reprezentacija Srbije će se 14. i 15. septembra suočiti sa izazovom plej-ofa za opstanak u Dejvis kupu, gde će se suprotstaviti ekipi Grčke. Dvorana "Aleksandar Nikolić" u Beogradu će biti poprište ovih ključnih mečeva.

Prvi meč će u subotu od 15 časova otvoriti talentovani Miomir Kecmanović, koji će se suprotstaviti Aristotelisu Tanosu, teniseru koji se nalazi na 713. mestu ATP liste. Ovo će biti sjajna prilika za mladog Kecmanovića da pokaže svoj talenat i doprinese timskoj pobedi.

Nakon Kecmanovića, na teren će izaći najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji će se suočiti sa Joanisom Ksilasmosom, trenutno 770. igračem planete. Očekuje se da će Novak svojim iskustvom i kvalitetom predstavljati veliku pretnju grčkom timu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Novak Đoković

Pored Kecmanovića i Đokovića, Srbiju će predstavljati i Dušan Lajović i Hamad Međedović. S druge strane, grčki tim će biti oslabljen odsustvom Stefana Cicipasa, koji se oporavlja od povrede leđa zadobijene tokom US Opena. Ovo će svakako uticati na dinamiku mečeva i taktiku obe ekipe.

Važno je napomenuti da je ovo prvi put posle sedam godina da srpski tim igra Dejvis kup meč u dvorani „Aleksandar Nikolić“, poznatoj i pod starim nazivom „Pionir“. Očekuje se velika podrška navijača, što bi moglo dodatno motivisati naše tenisere da ostvare uspeh i zadrže status u Dejvis kup takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading