ĐOKOVIĆ U STILU ŠURDE: Novak se uz ovu pesmu sprema za duel protiv Grka! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković oduševio sve.

ĐOKOVIĆ U STILU ŠURDE: Novak se uz ovu pesmu sprema za duel protiv Grka! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sve je spremno za prvi duel između Srbije i Grčke na Dejvis kupu, a Novak Đoković je odlučio da malo pecka rivale pred meč. Na društvenim mrežama je otkrio fanovima kako se sprema za Grke, postavivši video iz teretane u kom vežba uz sirtaki, tradicionalni grčki ples. Ovo je bila mala provokacija najboljeg tenisera ikada, a fanovi su sa oduševljenjem pozdravili Đokovićevu šalu.

@djokernole Fun way to prepare for the matches vs Greece 🇬🇷 brothers #tennis #serbia #greece #daviscup ♬ original sound - Novak Djokovic

Na Instagramu, Novak je poručio navijačima da su naši teniseri spremni za okršaj sa Grcima u "Pioniru". "Živela Srbija. Idemo po pobede", napisao je Đoković, šaljući jasnu poruku odlučnosti i spremnosti celog tima pred predstojeći duel.

Prvog dana takmičenja na programu su dva singla. Prvi će na teren izaći Miomir Kecmanović, koji igra sa Aristotelosom Tanosom od 15 časova. Posle ovog meča, Novak Đoković će u prvom duelu igrati protiv Janis Ksilas. Nedelja donosi dubl, koji bi prema prvobitnom žrebu trebalo da igraju Nole i Hamad Međedović. Ukoliko bude bilo potrebe, slede još dva meča u singlu.

Juče se Republika našla u "Pioniru"  i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali. Najveću slavu odneo je Đoković koji je dočekan  neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading