NAJBOLJI UZ NAJBOLJEG: Kapiten Srbije došao da podrži Novaka!

Autor:

Sport

14.09.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole imao ogromnu podršku.

NAJBOLJI UZ NAJBOLJEG: Kapiten Srbije došao da podrži Novaka!

Foto: Republika.rs

Teniska reprezentacija Srbije započela je pobedom učešče na Dejvis kupu protiv Grčke pošto je Miomir Kecmanović pobedio Aristotelosa Tanosa rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Kecmanović je pokazao izuzetnu sigurnost i koncentraciju, brejkujući protivnika u ključnim trenucima meča i tako obezbedio važan početni kapital za naš tim.

Nakon Kecmanovića, na teren je izašao Novak Đoković koji igra protiv Janisa Ksilasa. Iako je Đoković apsolutni favorit u ovom duelu, nema sumnje da će pružiti maksimum kako bi obezbedio drugi bod za našu reprezentaciju. Naravno, Nole je privukao veliku pažnju i ima ogromnu podršku, a imao je i najavio od koje ledi krv u žilama.

Novaka i družinu je došao da podrži Savo Milošević, a pored njega tu je i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović. Nole i Bogdan u odličnim odnosima i uvek se međusobno podržavaju. Ovo je lep potez Bogdanovića koji je veliki patrijota i uvek je uz svoju zemlju. Bogdana očekuje uskoro nova sezona u NBA ligi, pa se maksimalno opušta pred nove izazove.

Pored Kecmanovića i Đokovića, našu reprezentaciju čine i Dušan Lajović i Hamad Međedović, koji će imati priliku da pokažu svoje kvalitete u narednim mečevima. Srbija je dočekala Grčku u dvorani "Aleksandar Nikolić" u punom sastavu, spremna da se bori za opstanak u Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading