MOĆNO! Navijači razvili transparent u "Pioniru" i poslali jasnu poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

14.09.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe scene u Beogradu!

MOĆNO! Navijači razvili transparent u "Pioniru" i poslali jasnu poruku! (FOTO)

Foto: Starsport

Teniska reprezentacija Srbije započela je meč protiv selekcije Grčke u "Pioniru" u okviru meča za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Atmosfera na tribinama bila je zaista impresivna, s obzirom na veliki broj navijača koji su došli da podrže svoje omiljene tenisere. Parola "Braća zauvek" uz srpsku i grčku zastavu istaknuta je kao simbol prijateljstva i sportskog duha između ove dve zemlje.

Foto: Starsport

Srbi i Grci braća

Posebno je bila uočljiva poruka namenjena Novaku Đokoviću koja je bila zakačena na ogradi - "Nole, najbolji sportista ikada". Ova gesta jasno pokazuje podršku i divljenje prema srpskom teniskom asu, čime su navijači želeli da mu pruže dodatnu motivaciju pred njegov meč.

S obzirom na značaj ovog meča za tenisku reprezentaciju Srbije, navijači su se potrudili da pruže svu potrebnu podršku svojim igračima, stvarajući tako nezaboravnu atmosferu na tribinama "Pionira". Očekuje se da će ova podrška imati pozitivan uticaj na rezultate mečeva i doprineti ostvarenju ciljeva teniske reprezentacije Srbije u Dejvis kupu.

Podsetimo, Novak Đoković je najavio da mu je ovo verovatno jedan od poslednjih nastupa u reprezentaciji Srbije, pa je zato tokom intervjua na RTS-u pozvao navijače u što većem broju da dođu i podrže nacionalni tim u okršaju protiv Grčke. Juče je na treningu Đoković takođe imao veliku podršku kao i ostali teniseri. Ovo je veoma bitan meč za Srbiju,a  Grci su oslabljeni, pošto su došli bez Stefanosa Cicipasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading