OD OVOGA SE LEDI KRV U ŽILAMA: Pogledajte kako je najavljen Đoković! Grmi "Pionir!"

Autor:

Sport

14.09.2024

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je veličina kakva se retko rađa.

OD OVOGA SE LEDI KRV U ŽILAMA: Pogledajte kako je najavljen Đoković! Grmi "Pionir!"

Foto: Starsport

U uvodnom meču plej-ofa za opstanak u Dejvis kupu, teniser Miomir Kecmanović je odigrao izvanredno i doneo Srbiji prvi bod pobedivši Aristotelosa Tanosa rezultatom 6:3, 6:3. Kecmanović je pokazao izuzetnu sigurnost i koncentraciju, brejkujući protivnika u ključnim trenucima meča i tako obezbedio važan početni kapital za naš tim.

Nakon odličnog starta Miomira Kecmanovića, na teren će izaći najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji će se suočiti sa Joanisom Ksilasom. Iako je Đoković apsolutni favorit u ovom duelu, nema sumnje da će pružiti maksimum kako bi obezbedio drugi bod za našu reprezentaciju.

Đoković je ponovo bio centralna figura, a od najave koju je dobio ledi krv u žilama. Takođe, dobio ogromne ovacije od navijača u "Pioniru", što pokauje kakva je veličina Novak i da ovakvu mentalnu gromadu nećemo imati. Nole je došao na Dejvis kup nakon zlata u Parizu, ali i ranog ispadanja sa US opena. U nedavnom intervjuu na RTS-u pozvao je ljude da dođu u što većem broju kako bi podržali Srbiju.

Podsetimo, pored Kecmanovića i Đokovića, našu reprezentaciju čine i Dušan Lajović i Hamad Međedović, koji će imati priliku da pokažu svoje kvalitete u narednim mečevima. Srbija je dočekala Grčku u dvorani "Aleksandar Nikolić" u punom sastavu, spremna da se bori za opstanak u Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading