NOLE DIGAO CELU SRBIJU NA NOGE: Đoković poslao snažnu poruku pred Dejvis kup!

Autor:

Sport

14.09.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju očekuje duel sa Grčkom.

NOLE DIGAO CELU SRBIJU NA NOGE: Đoković poslao snažnu poruku pred Dejvis kup!

Foto: ST/Dragan Kadić

U subotu popodne počinje borba za opstanak Srbije u Svetskoj grupi Dejvis kupa, a protivnik je Grčka. Iako bi sa Stefanosom Cicipasom Grčka bila znatno opasniji rival, Srbija sa Novakom Đokovićem u timu nosi znatno veću snagu, kako je istakao prvi reket naše zemlje.

Mečevi počinju od 15 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, gde će prvi na teren izaći Miomir Kecmanović protiv Aristotelosa Tanosa, a zatim će uslediti meč Novaka Đokovića protiv Janisa Silasa. Iako su oba grčka predstavnika ispod prvih 700 na ATP listi, srpski takmičari neće potceniti svoje protivnike.

Đoković pred početak ovog okršaja na svom instagram profilu podelio sliku sa čalnovim reprezentacija i poslao snažnu poruku,

- Živela Srbija. Idemo do pobede - poručio je Đoković.

U timu koji predvodi Viktor Troicki uz pomoć Ilije Bozoljca su Novak Đoković, Hamad Međedović, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović, a Marko Maksimović je tu kao sparing partner.

Juče se Republika našla u "Pioniru"  i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali. Najveću slavu odneo je Đoković koji je dočekan  neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading