NOVAK I DRUŽINA IMAJU VELIKU PODRŠKU: Bivši fudbaler Partizana u "Pioniru!"

Autor:

Sport

14.09.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda crno-belih došla da podrži tenisere.

NOVAK I DRUŽINA IMAJU VELIKU PODRŠKU: Bivši fudbaler Partizana u "Pioniru!"

Foto: Starsport

U uvodnom meču plej-ofa za opstanak u Dejvis kupu, teniser Miomir Kecmanović je odigrao izvanredno i doneo Srbiji prvi bod pobedivši Aristotelosa Tanosa rezultatom 6:3, 6:3. Kecmanović je pokazao izuzetnu sigurnost i koncentraciju, brejkujući protivnika u ključnim trenucima meča i tako obezbedio važan početni kapital za naš tim.

Teniseri Srbije imaju odličnu podršku u "Pioniru" od strane navijača, a tu je nekadašnji fudbaler i trener Partizana, Savo Milošević koji je došao do navija za Novaka i družina u veoma bitnom meču protiv Grka. Milošević je ovim dao primer svima da sportisti treba da se podržavaju međusobno. Ovaj potez legende tima iz Humske je oduševio sve, a nadamo se da će Srbija biti bolja od Grčke.

Foto: Starsport

Savo Milošević

Nakon odličnog starta Miomira Kecmanovića, na teren će izaći najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji će se suočiti sa Joanisom Ksilasom. Iako je Đoković apsolutni favorit u ovom duelu, nema sumnje da će pružiti maksimum kako bi obezbedio drugi bod za našu reprezentaciju.

Pored Kecmanovića i Đokovića, našu reprezentaciju čine i Dušan Lajović i Hamad Međedović, koji će imati priliku da pokažu svoje kvalitete u narednim mečevima. Srbija je dočekala Grčku u dvorani "Aleksandar Nikolić" u punom sastavu, spremna da se bori za opstanak u Dejvis kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading