DOBRO JE POČELO: Kecmanović doneo prvu pobedu Srbiji!

Autor:

Sport

14.09.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kecmanović bolji od Grka.

DOBRO JE POČELO: Kecmanović doneo prvu pobedu Srbiji!

Foto: Starsport

U uvodnom meču plej-ofa za opstanak u Dejvis kupu, teniser Miomir Kecmanović je odigrao izvanredno i doneo Srbiji prvi bod pobedivši Aristotelosa Tanosa rezultatom 6:3, 6:3. Kecmanović je pokazao izuzetnu sigurnost i koncentraciju, brejkujući protivnika u ključnim trenucima meča i tako obezbedio važan početni kapital za naš tim.

Nakon odličnog starta Miomira Kecmanovića, na teren će izaći najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji će se suočiti sa Joanisom Ksilasom. Iako je Đoković apsolutni favorit u ovom duelu, nema sumnje da će pružiti maksimum kako bi obezbedio drugi bod za našu reprezentaciju.

Foto: Starsport

Miomir Kecmanović

Pored Kecmanovića i Đokovića, našu reprezentaciju čine i Dušan Lajović i Hamad Međedović, koji će imati priliku da pokažu svoje kvalitete u narednim mečevima. Srbija je dočekala Grčku u dvorani "Aleksandar Nikolić" u punom sastavu, spremna da se bori za opstanak u Dejvis kupu.

Grci su za duel protiv Srbije znatno oslabljeni, budući da neće moći da računaju na Stefanosa Cicipasa, koji se povredio na nedavnom US Openu. Ova povreda je ostavila grčku selekciju bez jednog od ključnih igrača, što bi moglo da utiče na njihovu igru u narednim mečevima.

Nakon sedam godina, srpski teniseri su se vratili u halu "Aleksandar Nikolić", nekada poznatu kao "Pionir", gde će imati priliku da se bore za opstanak u Dejvis kupu. Ovo je veliki trenutak za srpski tenis i prilika da se pokaže pred domaćom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading