OZBILJNA RASPRAVA NA TRENINGU SRBIJE: Đoković i Međedović vodili polemiku oko OVOG!

Autor:

Sport

13.09.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za okršaj protiv Grčke.

OZBILJNA RASPRAVA NA TRENINGU SRBIJE: Đoković i Međedović vodili polemiku oko OVOG!

Foto: republika.rs

Srpski teniseri dočekaće u subotu i nedelju Grčku u baražu za ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. Uzdanice selektora Viktora Torickog, pre svega Novak Đoković i Dušan Lajović, kao i Miomir Kecmanović i Hamad Međedović spremni su za duele u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Republika se našla na licu mesta u popularnom "Pioniru" i zabeležila sve. Prvi na teren su izašli Miomir Kecmanović i Dušan Lajović, a atmosfera je kao u pozorištu, apsolutna tišina dok su ova dvojica springovali.

Najveću slavu odneo je Đoković koji je dočekan  neverovatnim ovacijama publike. On će zajedno sa Hamadom Međedovićem trenirati u narednom satu, pošto su Kecmanović i Lajović odradili svoj deo treninga u prethodnom. Novak je ima steznik na kolenu, verovatno radi predostrožnosti. 

U toku treninga dogodila se rasprava. Naime, tokom razmene udarca, Međedović je tražio drugi servis, dok je Novak mislio da je dupla, a ostali prisustni su vikali "dobra". Međutim, poen je ponovljen, a njih dvojica su nastavili da treniraju marljivo. Odlična atmosfera vlada među tenisere Srbije, a nadamo se pozitivnom rezultatu protiv Grčke.

Foto: republika.rs

 

Podsetimo, Đoković je sinoć gostovao na RTS 1 gde je u opširnom intervjuu rekao da je ovo najverovatnije njegovo poslednje nastupanje za Srbiju i ujedno pozvao navijače da dođu što većem broju i podrže nacionalni tim. Nole je defnitivno omiljena ličnost u Srbiji, a nadamo se što boljem rezultatu protiv Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading