VEČERAS SAZNAJEMO KO ĆE NASLEDITI NOLETA! Siner ili Fric?

Autor:

Sport

08.09.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćete pratiti i direktan prenos.

VEČERAS SAZNAJEMO KO ĆE NASLEDITI NOLETA! Siner ili Fric?

Foto: Instagram.com/djokernole

Posle dve nedelje uzbudljivog tenisa, došlo je vreme za muško finale US opena, gde će se za prestižni pehar boriti Janik Siner i Tejlor Fric. Ovogodišnji turnir je bio obeležen nekoliko interesantnih događaja, a meč za titulu obećava veliku tenisku dramu.

Italijan Janik Siner je imao turbulentan put do finala, budući da je bio upleten u skandal oko doping testova pre početka turnira. Ipak, Siner je uspeo da se koncentriše na tenis i ostvari značajne pobede, uključujući trijumfe nad Mekenzijem Mekdonaldom, Danilom Medvedevim i Džekom Drejperom. Sada će se Siner boriti za svoju drugu grend slem titulu, a kvote ga svrstavaju u ulogu favorita.

 

 


Sa druge strane, Tejlor Fric će debitovati u grend slem finalima, a njegov put do ovog meča bio je pun iznenađenja. Fric je eliminisao nekoliko velikih imena, uključujući Kaspera Ruda, Sašu Zvereva i Frensisa Tijafoa. Iako nije imao zapažene rezultate na prethodnim turnirima, Fric je pokazao svoj najbolji tenis tokom ovogodišnjeg US Opena.

Veliko finale počinje u 20 časova, a direktan prenos možete pratiti na prvom kanalu Eurosporta. Siner je favorit prema kladionicama, ali će Fric sigurno pružiti snažan otpor u borbi za prestižni pehar. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča, koji će obeležiti završetak ovogodišnjeg US Opena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading