UŽASNA SCENA NA US OPENU! Teniser povraćao pred poen, odjednom mu se slošilo! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.09.2024

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo iznenada!

UŽASNA SCENA NA US OPENU! Teniser povraćao pred poen, odjednom mu se slošilo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner ostvario je veliki uspeh plasiravši se u finale US Opena pobedom nad Džekom Drejperom u tri seta. Iako se očekivalo da će Siner lako proći dalje, meč je bio teži nego što se očekivalo, sa setovima 7:5, 7:6 i 6:2. Tokom meča, Drejper se nije osećao najbolje, što je uticalo na njegovu igru.

U jednom trenutku u drugom setu, Drejper je osetio mučninu i povratio se pred početak poena na 40:40. Ovo nije bila jedina situacija tokom meča kada je Drejper imao problema sa mučninom, što je svakako uticalo na njegovu koncentraciju i igru. S druge strane, Siner je prošle godine doživeo sličan incident u Beču, ali je nakon toga ostvario niz pobeda i dospeo do prvog mesta na svetskoj ATP listi.


Siner će u finalu igrati protiv Tejlora Frica, koji je u pet setova pobedio svog zemljaka Frensisa Tijafoa. Očekuje se da će finale biti izuzetno uzbudljivo, s obzirom na dosadašnje rezultate ova dva tenisera. Siner je pokazao izuzetnu formu tokom turnira, dok Fric nije bio favorit, ali je uspeo da ostvari značajan uspeh pobedom nad Tijafoom.

Siner je definitivno jedan od najzanimljivijih tenisera koji obećava u budućnosti, a njegova borba do finala US Opena svakako je privukla pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. S nestrpljenjem se očekuje ishod finalnog meča, a ljubitelji tenisa sigurno će biti uživaju u ovom spektaklu na najvećoj svetskoj teniskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading