NAPOKON! OGLASIO SE SINEROV TRENER POVODOM DOPING SKANDALA: "Savest nam je čista!"

Autor:

Sport

06.09.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe je primetio da je Siner igrao sve bolje kako je turnir odmicao.

NAPOKON! OGLASIO SE SINEROV TRENER POVODOM DOPING SKANDALA: "Savest nam je čista!"

Foto: X/Wimbledon

Neposredno pred početak US opena, teniski svet je uzdrman informacijom o doping aferi koja je zadesila Janika Sinera. Međutim, trener Italijana, Simone Vanjoci, konačno je progovorio o ovoj kontroverznoj temi. Vanjoci je istakao da je njegovom timu "čista savest", uprkos tome što je očigledno da je prvi teniser sveta imao privilegovan tretman, što je izazvalo iznenađenje širom sveta.

Uvek imate teškoće unutar tima. U teškoćama trudite se da ostanete ujedinjeni koliko je to moguće i to smo i uradili, da ostanemo na dnevnom kursu. Ima mnogo stvari koje ne možete da kontrolišete, ali smo ostali na svom putu. Janik je radio dobro jer on je taj koji izlazi na teren. Kao što rekoh, savest nam je čista, od sada, za nas je to zatvoreno poglavlje - rekao je Sinerov trenet.

Simone Vanjoci je takođe primetio da je Siner igrao sve bolje kako je turnir odmicao.

Samo to što je igrao pet mečeva ja važno, čak i na mentalnom nivou, jer je svaki put bio koncentrisan na igru. U početku je delovao da je unutar sebe, ali polako je našao tu pozitivnu energiju publike, ima osmeh na terenu, to nas sve čini srećnijima - primetio je on.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner sa trenerom Simone Vanjocijem

Večeras od 21 čas, Janik Siner će se sastati sa Džejkom Drejperom u borbi za finale US Opena. Interesantno je da su njih dvojica nedavno igrali u dublu u Montrealu. Vanjoci je istakao da nema prednosti u ovom meču, te da Drejper trenutno oseća vetar u jedrima i da će pokušati da igra u jakom ritmu. 

Nema tu prednosti. Drejper trenutno oseća vetar u jedrima, ima malo šta da dokazuje, ovo mu je već najbolji rezultat. Igra protiv broja jedan, pokušaće a igra u jakom ritmu. Janik će morati da bude dobar od početka i da rukovodi situacijom - zaključio je Janikov trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading