SINER O KOLEGAMA KOJE SU GA PROZIVALE ZA DOPING: Ne mogu zaista da kontrolišem šta oni misle

Autor:

Sport

28.08.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siner je pokazao zrelost i spremnost da se nosi s izazovima koji su se našli pred njim.

SINER O KOLEGAMA KOJE SU GA PROZIVALE ZA DOPING: Ne mogu zaista da kontrolišem šta oni misle

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner, mladi italijanski teniser, doživeo je neobično iskustvo prilikom izlaska na teren pre meča prvog kola US opena. Ovaj put, umesto oduševljenja publike, dočekali su ga zvižduci, što je za njega predstavljalo potpuno novo iskustvo. Na konferenciji posle meča Siner je izrazio nezadovoljstvo i iznenađenje reakcijom navijača, ističući da je to nešto što ga je dotaklo i da je imalo uticaja na njegovu igru.

Pored reakcija publike, Siner je bio izložen i oštrim komentarima nekih kolega tenisera, među kojima su se istakli Nik Kirjos, Tomi Pol, Tejlor Fric i Danil Medvedev. 

Bilo je nekih reakcija. Ne mogu zaista da kontrolišem šta oni misle i o čemu pričaju. Tako je kako je bilo. Već sam pričao o tome, tako da ne mogu da kontrolišem reakcije igrača. Ako imam nešto da kažem nekome, idem tamo privatno jer sam takva osoba. Ali, generalno, nije bilo loše. Tako da sam srećan zbog toga - rekao je Siner.

 

 

Takođe, Siner je izneo mišljenje o propuštanju Olimpijskih igara, ističući da su mu one predstavljale jedan od glavnih ciljeva u toku godine.

- Već sam na početku godine rekao da su mi Olimpijske igre jedan od glavnih ciljeva. Ako ne i glavni cilj. Propustio sam prve, tako da bi druge za mene bile veoma posebne, pogotovo što su se održavale u Parizu, što je u Evropi, relativno blizu kuće. Da sam imao šansu da igram, da sam bio spreman fizički, da nisam bio bolestan i da sam mogao da se takmičim, mislim da bih bio najsrećniji u tom trenutku jer predstavljati Italiju, za mene je uvek ogromna privilegija i čast, tako da to ovaj put nije bilo moguće, ali nadam se da će sledeće, za četiri godine, biti vrlo posebno - zaključio je Siner.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading