NOLE UHVAĆEN NA DELU! Bosonog sedi uz drvo i radi ovo! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.09.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve oči su bile uprte u njega.

NOLE UHVAĆEN NA DELU! Bosonog sedi uz drvo i radi ovo! (VIDEO)

Foto: US Open

Novak Đoković

Nakon što je nedavno ispao u trećem kolu US Opena od Alekseja Popirina, Novak Đoković se okreće potpuno novim izazovima. Iako je bio razočaran porazom, najbolji srpski teniser je već okrenuo svoju pažnju ka budućim takmičenjima. Očekuje se da će zaigrati protiv Grčke u Dejvis kupu u septembru, a zatim se planira učešće u Šangaju i Parizu. Iako je ovaj poraz bio razočaravajući, Novak Đoković je već ostvario svoj glavni cilj za ovu godinu - osvojio je dugo čekano zlato na Olimpijskim igrama, što je kompletiralo njegovu kolekciju trofeja.

Nakon poraza na US Openu, Novak Đoković se opuštao meditacijom, kako je pokazao u snimku koji je objavio. Na snimku se vidi kako Đoković meditira u turskom sedu, bosih nogu uz drvo i zatvorenih očiju. Uz snimak, Novak je napisao: "Ostani miran nakon oluje." Ono što je privuklo pažnju jeste citat iz poznatog crtanog filma "Kung Fu panda", koji se može čuti u pozadini. U toj sceni, učitelj Ugvej uči glavnog protagonista Poa da je svaki dan poklon, što je i mantra kojom se Đoković vodi već godinama.

 

 


Nakon iznenađujućeg poraza na US Openu, Novak Đoković pokazuje da se fokusira na oporavak i mentalnu pripremu za naredne izazove. Iako je poraz bio neočekivan, Novak ne gubi motivaciju i već se priprema za nove izazove koji ga očekuju u narednim mesecima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading