NEUTEŠNI NOVAK: "Igrao sam najgori tenis ikada"! Jednom rečenicom je zabrinuo sve fanove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.08.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od ovoga, ovaj put nije moglo.

NEUTEŠNI NOVAK: "Igrao sam najgori tenis ikada"! Jednom rečenicom je zabrinuo sve fanove!

Foto: printscreen/Youtube

Istim rezultatom kojim je Nole ove godine dobijao dva puta Popirina, sada je neverovatni Australijanac uzvratio i nokautirao nemoćnog Đokovića.

Aleksej Popirni je savladao Novak Đokovića u trećem kolu ovogodišnjeg US opena rezultatom 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). čime je najboljeg tenisera u istoriji belog sporta ostavio bez grend slem titule u 2024. godini.

Odmah nakon meča u kojem je slavio Australijanac Novak Đoković je čestitao Alekseju i njegovom timu, ističući da je protivnik odigrao bolje i zaslužio pobedu:

- Igrao sam najgori tenis ikada - istakao je Novak i dodao:

- Nisam mogao da nađem svoju igru. Probao sam dosta stvari, ali bilo mi je mentalno izazovno da igram ovde

Foto: Profimedia

Popirin je savladao najboljeg

 

Đoković je takođe posebno istakao da je došao na US Open umoran nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu:

- Jesam potrošio mnogo energije posle tog zlata, došao sam ovde i nisam bio svež mentalno i fizički. Ostao sam bez gasa. Nisam se pronašao, to je sve što mogu da kažem. Život ide dalje, pregrupisaću se i videti šta me dalje čeka.

Činjenica jeste da Novak Đoković večeras nije ličio na sebe, tj. bio je daleko od onog izdanja kojg smo videli na Olimpijskim igrama. Kao što je i sam rekao, predstoji mu da se pregrupiše, dobro odmori i u potpunosti oporavi i da zatim krene svojim utabanim stazama uspeha.

Ova godina i pored činjenice da mu nije donela niti jedan grend slem trofej, za njega ostaje više nego uspešna, s obzirom da je stigao do trofeja koji mu je nedostajao u karijeri, toliko čekane zlatne olimpisjke medalje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading