BRUTALAN ODGOVOR: Novinar pokušao da isprovocira Đokovića - Novak mu nije ostao dužan! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.08.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser u istoriji belog sporta sebe krivi za neuspeh, ali ne dozvoljava da bude ponižen.

BRUTALAN ODGOVOR: Novinar pokušao da isprovocira Đokovića - Novak mu nije ostao dužan! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/US Open Tennis Championships

Istim rezultatom kojim je Nole ove godine dobijao dva puta Popirina, sada je neverovatni Australijanac uzvratio i nokautirao nemoćnog Novaka Đokovića.

Aleksej Popirni je savladao Novak Đokovića u trećem kolu ovogodišnjeg US opena rezultatom 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4). čime je najboljeg tenisera u istoriji belog sporta ostavio bez grend slem titule u 2024. godini.

Sa nestrpljenjem su svi iščekivali konferenciju za medije koja je, prema očekivanju bila uzbudljiva.

Naime, jedan od predstavnika "sedme sile" upitao je Novaka da li bi Aelksej Popirin nakon verovatno i najvećeg trijumfa u karijeri, mogao da stigne i do same završnice ovogodišnjeg US opena. Pitanje je po malo delovalo i potcenjivački, ali je Đoković imao spreman odgovor:

- Ne znam šta da odgovorim to. Upravo je pobedio mene, aktuelnog šampiona, zaslužuje poštovane. Alkaraz je aut, ja sam aut. Žreb se otvara, Siner je glavni favorit, tu je Tijafo, Rubljov, svi mogu to da osvoje. Biće zanimljivo videti ko će to uraditi.

 

 

Treba podsetiti da će neuspeh u trećoj rundi US opena doneti i promene na narednoj ATP listi. Pored gubitka na terenu, Novak Đoković će doživeti i ogroman pad na ATP listi, s obzirom da je branio titulu osvojenu prethodne godine i 2000 poena. Sa trenutnih 5,560 bodova, Đoković će zauzeti četvrto mesto na listi, izgubivši 1,900 bodova.

Kada je reč o samom US openu, ovaj poraz predstavlja najgori rezultat Novaka Đokovića na US Openu od 2006. godine, kada ga je izbacio Lejton Hjuit. Takođe, ovo je prva rana eliminacija na nekom grend slemu za Đokovića od 2017. godine, kada je bio povređen, i kada je na Australijan openu stao u drugom kolu.

Sva dešavanja na ovogodišnjem US openu pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading