TENISERKA NAPRAVILA HAOS NA US OPENU! Napala skupljačicu lopti EVO i zbog čega! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprimereno ponašanje iskusne Kazahstanke.

TENISERKA NAPRAVILA HAOS NA US OPENU! Napala skupljačicu lopti EVO i zbog čega! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Julija Putinceva

Julija Putinceva, 29-godišnja teniserka rođena u Moskvi, izazvala je pažnju na poslednjem grend slemu ne samo svojim teniskim veštinama, već i svojim neobičnim ponašanjem.

Nakon što se odrekla ruskog državljanstva i prihvatila poziv Kazahstana da nastupa za tu državu, Putinceva je postala središte pažnje na US openu.

Posle neuspeha u meču protiv Jasmine Paolini, Putinceva je besno reagovala, izazivajući kontroverzu svojim postupcima prema skupljačici lopti. Dok je skupljačica lopti obavljala svoj posao, Julija ju je gledala kao da je najgori čovek na svetu, što je izazvalo negativne reakcije kod mnogih ljubitelja "belog sporta". Ovo ponašanje izazvalo je zahtev za oštrijom kaznom za Kazahstanku.

Putinceva je postigla značajne rezultate u karijeri, uključujući plasmane u četvrtfinale US opena i Rolan Garosa, kao i osvajanje tri titule u WTA konkurenciji. Njen prelazak iz ruske u kazahstansku reprezentaciju izazvao je pažnju javnosti i postao predmet rasprave.

U ostalim mečevima osmine finala Ju-Es opena u ženskoj konkurenciji sastaju se Švojntek - Samsonova, Šnajder - Pegula, Voznijacki - Hadad Maja, Badosa - Vang, Navaro - Gof, Ženg - Vekić i Sabalenka - Mertens.

Titulu u Njujorku brani Amerikanka Kori Koko Gof, koja je u prošlogodišnjem finalu savladala Arinu Sabalenku iz Belorusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading